Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mosható vagy eldobható nadrágp...

Mosható vagy eldobható nadrágpelenkát használtok? Miért pont azt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 18:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Eldobhatót, mert nekem nem érné meg a macera az áztatással, és társaival. Inkább a babámmal töltöm azt az időt.
2012. febr. 13. 08:47
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Moshatót, mert olcsóbb, környezetkímélő, egészségesebb a babának és cserébe nem is macerás. Én nem áztatok, hanem egy légmentesen zárt edényben gyűjtöm őket hét végéig és vasárnap beindítom a mosógépet, 60 fokon előmosással (ez helyettesíti az áztatást), nem foltosak, jó illatúak. szeretek ezzel foglalkozni.

még valami: kibontottam egy vízben jól megáztatott eldobhatót. szétvágtam, hogy mi van a közepében... próbáljátok ki, lehet, hogy nektek is elmegy a kedvetek

2012. febr. 13. 09:20
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

1 hétig áll a kakis,pisis pelenka egy zárt edényben?

Jól értem? Már bocsi, de mi ebben a jó?

Isten lássa lelkem, nem kötekedni akarok, csak nem értem...

2012. febr. 13. 12:32
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

a legelső darabok egy hétig, az utolsók már nem egy hétig, csak pár órát :P

nem tudom, nekem ez a módszer vált be, lehet máshogy is csinálni. ecetes vízben áztatni, 3 naponta mosni, kézzel mosni, kinek mi esik jól. mindenfélét próbáltam, így a legkényelmesebb.

azért elő szoktam őket öblíteni, mielőtt az edénybe mennek.

2012. febr. 13. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
A kislányom már 23hónapos,de egyszer se jutott eszembe hogy szétvágjak egy pelenkát,csak azért hogy mi van a belsejébe.És én se kötekedni akarok de ha egy hétig lezárt tárolóban áll a pisis meg a kakis pelenka,hát eltudom képzelni milyen illatok lehetnek ott mikor kinyitják.Különben meg ha valaki annyira odavan a környezetszennyezésért meg stb.létezik BIO pelenka is.(dm)
2012. febr. 13. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

ha azt írtam volna, hogy 2 naponta kimosom őket, akkor az lenne a baj. (hogy sokszor megy a mosógép,nem? :))

nem tudom, hogy érdemes-e magyarázkodnom.

neked nem jutott eszedbe szétszedni, nekem igen. most nem mondod, hogy ez is baj? (érdeket, hogy mi került eddig a gyerekem fenekére. poliakrilát zselé, így hívják. eléggé megoszlanak a vélemények róla, hogy káros-e, nem káros. én inkább biztosra megyek. van egy tulajdonsága még, ami nem épp előnyös: igyekszik minél több vizet elszívni, ezért szárítja a baba bőrét. ezt kell ellensúlyozni popsikrémmel)

utazásra öko-t veszünk, igaz, valamivel drágább, mint a többi, de arra a pár darabra belefér.

2012. febr. 13. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Ne baj hogy te szétszedegeted a pelenkákat,bár akkor ezek szerint vettél olyat is.De rajtad kívül szerintem másnak nem igen jut ilyen az eszébe.Ezt nem bántásnak írtam!

A popsikrémet meg azért kell használni hogy ne száradjon ki a babák bőre.

2012. febr. 13. 13:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni hogy,nem azért kell használni a popsikrémet hogy ne száradjon ki a babák bőre.
2012. febr. 13. 13:21
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

Igen, vettem olyat is, később tértünk át moshatóra. Mindkettőt ismerem, következő babánál már az elejétől szeretnék moshatózni.

Igen, én is ezt írtam, hogy arra való

2012. febr. 13. 13:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Hanem mire? ezen kívül még arra, hogy regenerálódjon.
2012. febr. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!