Mosható pelus mikortól milyet és megéri?
Bármikortól, bármilyet,megéri:)!
Töltsd ki a táblázatot, meglátod:)!
A milyet- re nehéz válaszolni, sok lehetőség van. Mekkora a babád?
A mamami.hu- n érdemes körülnézni, segítenek a márka/tipusválasztásban is, ápolásban... Ide lehetetlen mindent leírni:).
Köszönöm a kiegészítést, akkor írom:
mi kicsit később kezdtük, tehát az újszülött korról nincs tapasztalatom. én kínai egyméretes zsebest (újszülött kortól végig jó) használok, a célnak megfelel, de vannak nagyobb nevű márkák is, lehet, hogy kicsit szebbek, nagyobb a választék belőle, nem tudom. egyértelműen megéri, ha nem kap el a pelus felhalmozási hév.
itt tudsz egy kicsit kalkulálni, hogy mennyi lesz a költséged egy hónapra lebontva.
mindjárt megírom a saját kalkulációmat is, csak előbb számolok
Nekem az jött ki, hogy 66.000 Ft az összes mosható pelus költsége, de még arra is számítok, hogy a végén 10.000-t el tudom adni a készletet, tehát akkor csak 56.000. Mindez 3 évre vetítve!
Ez akkor lenne egálban az eldobhatóval, ha 10 Ft-ért tudnám venni őket, ami gyakorlatilag lehetetlen. (és még a popsitörlőt nem is számoltam)
itt láthatod a zsebes pelus méretfokozatait. most ez a típus ami talán a leginkább beszerezhető és úgymond "divatban" van. de tényleg praktikus is több szempontból, sokan kedvelik. (pl., hogy szét lehet szedni, így könnyebben szárad. de mégis egyszerű feladni, ugyanúgy kell, mint egy eldobhatót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!