Mosható pelus, de milyen?
Venni szeretnék egy szetett, de elvesztem a kínálatban. Zsebeset szeretnék mindenképp, de tépőzáras vagy patentos? Érdemes a drágább pop-in-t megvenni, van van valami jobb, olcsóbb is?
Köszönöm a segítséget!
Nekünk Kushies belsőink, előbb Kushies később pedig Monapel külsőink voltak. A Kushies belsővel meg voltam elégedve, a külsőből volt a Taft és a sima kivitel is, mind a két fajta elég gyorsan tönkrement, hamarabb, mint ahogy kinőtte volna a lányom. Viszont a Monapel külsők teljesen jók, huzamosabb használat után is újszerű állapotban vannak, jól zár, nem enged ki semmit. Én mindenből tépőzárasat vettem, szerintem jobban tudod szabályozni a méretét és strapabíróbb is, de ez csak az én véleményem.
Volt még egy Coolababyhez hasonló angliában gyártott zsebes AIO pelenkánk, a neve nem jut eszembe. Próbának vettem egyet, de nekünk nem vált be. Való igaz, hogy gyorsan szárad, de azért balesetek fordultak elő vele. Az ajánlott súlyhatárig nem is tudta a lányom használni, mert a végén már mindig átázott.
Ha újra kezdeném, mindenképpen kipróbálnám a Monapel belsőt is, szerintem jó lehet.
olcsó kínai zsebesek nagyon jól teljesítenek. kezdésnek azt ajánlanám, aztán később lehet, hogy megtetszik másik típus is.
patent mellett: szebb, tartósabb
tépő mellett: gyorsabban lehet ráadni a babára
ezt nehéz eldönteni, mindenki mást preferál. én pl. patent párti vagyok, de van akinek meg csak a tépő jön be. (én a tépőzárat csúnyának tartom és irritál, hogy olyan merev az egész, de van akit ez nem zavar. )
ebay-ről érdemes rendelni egyébként. (ott már 400 ft körül is láttam zsebest, persze még jön rá a posta)
ehhez még pelusbetétet kell venned, de ha még vannak a büfis korszakból tetráid, azokat is bele lehet hajtogatni
Köszönöm a válaszokat!
Ebay-n néztem, de szinte ugyanaz van vaterán is, ahol már rendeltem kínai márkát, de az nem volt valami szuper jó.
Ezért gondoltam a drágább itthon megkapható márkákra, megéri-e?
Vagy csak én voltam béna az eddigi próbálkozással?!
írd meg, hogy mi volt vele a probléma, hátha tudnék segíteni...
fazonilag nem passzolt? arra talán megoldás lehetne egy újabb sor patent. (sajnos a legtöbb egy soros patentos és nem annyira jól állítható emiatt) ha van 2 sor patentja, akkor az alsó sorral a comb vastagságot, míg a felsővel a derekát tudod állítani. (utólag lehetne ütni rá, ha van varrónő ismerős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!