Mosható pelus kérdés?
Kisfiam 1 éves 11 kg. Most szeretnék áttérni moshatóra. Ha 3 éves koráig használja esetleg, szerintem még megéri. Kinéztem a coolababy zsebes pelust. Szeretném megkérdezni, hogy aki használja, hogy van megelégedve vele? Mekkora, jó lesz ez még sokáig nekünk? Mivel hogy elég nagy a bébi. Viszont a mostani papír pelusunk méretével egyezik a mérete nagyjából, és a papír pelus elvileg 25 kg-ig van írva, ami azért egy nagy gyereknél sem mostanában lesz.
Van erről tapasztalatotok? Minden érdekel!
Nekem sajnos a coolababy nem lett a kedvencem. Nem rossz, de pont amit írsz, lehet, hogy végig nem lesz jó a méret.
Nekünk a babyland (van ahol papoose,de ugyanaz) jobban bejött, azok nagyobbak is, szabása is valahogy jobb. De ízlések és pofonok, van aki meg pont a coolababyt dicséri. Alkattól függ, szerintem a coola inkább hosszú és általában lány babáknak jön be.
Azért ha mégis a coola-t választod, még biztos jó lesz sokáig, csak abban nem vagyok biztos, hogy végig.
Ha gondolod, segítek: Kérdezd meg, hogy egy adott kilós (16-18 kiló) gyereknek mekkora a csípő körfogata, combja és akkor le tudom mérni a pelust
Szia!
Nekünk van több Coolababynk, kislányom most 12 kiló, 85 centi, másfél éves, nem ázik, nekünk bejött.
- vagy még ezt átbogarászhatod, ez kifejezetten a nagy méretű pelusokat taglalja.
- vagy regizz és kérdezz a "zöldfülű" topicban
Ezek jutottak még eszembe
Ez érdekes, mert egész hasonló méretekkel rendelkezik az én kisfiam és 9 hónapos korától használjuk a coola-t, de már akkor teljesen szét kellett patentolni a függőlegesen állító patentokat. Pont most is egy coola van rajta, deréknál 2 patentot kellett kihagyni. Még azért így is bőven jó, de érdekes, hogy ekkora különbségek vannak. (pedig 11 kg ő is)
Te hol vetted a pelusokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!