18 hós oltásra elvinnéd ma a babád? 34 fok van, még egy órát rendel a doki.
Nálunk úgy van,hogy délelőtt rendel a gyerekorvos,csütörtökön délután van babáknak súly mérés,oltás,és én délelőtt szoktam menni,amit előre egyeztetek a védőnővel.
Az a bajom a délutánokkal,hogy nem csak meleg van,de az enyémek pont olyankor szoktak aludni,amikor a tanácsadás van...
Üdv: 3 lányos
Sajnos nálunk úgy működik, hogy mindig csütörtökön délután lehet vinni oltásra a gyerekeket, amikor pont alvásidő van és jelen pillanatban nagy meleg.
Nálunk nincs választás, muszáj akkor vinni.:( Nagyon kellemetlen, de ez van.
Nálunk is egy héten egyszer van tanácsadás rendeléssel egybekötve, és az délután 1-től 3-ig. A legrosszabb időpont szerintem. Nemcsak a meleg miatt, hanem olyankor alvás idő van.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, elvinném, ha nem lesz a héten délelőtt tanácsadás orvossal. Nem írtad hogy autóval vagy babakocsival mentek, de gondolom nem olyan hosszú táv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!