Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 18 hós oltásra elvinnéd ma a...

18 hós oltásra elvinnéd ma a babád? 34 fok van, még egy órát rendel a doki.

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Vigyél pénzt is.
2012. jún. 18. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Én nem. Megvárnám a héten a délelőttös rendelést és reggel korán vinném.
2012. jún. 18. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen el.Nálunk 13-15-ig van csak,szóval nekünk a legnagyobb melegben kell majd a 15 hósra menni.
2012. jún. 18. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Nálunk úgy van,hogy délelőtt rendel a gyerekorvos,csütörtökön délután van babáknak súly mérés,oltás,és én délelőtt szoktam menni,amit előre egyeztetek a védőnővel.

Az a bajom a délutánokkal,hogy nem csak meleg van,de az enyémek pont olyankor szoktak aludni,amikor a tanácsadás van...

Üdv: 3 lányos

2012. jún. 18. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos nálunk úgy működik, hogy mindig csütörtökön délután lehet vinni oltásra a gyerekeket, amikor pont alvásidő van és jelen pillanatban nagy meleg.

Nálunk nincs választás, muszáj akkor vinni.:( Nagyon kellemetlen, de ez van.

2012. jún. 18. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
El. Boltba is elviszem ha nincs itthon vacsinak való. Laza ruha, napvédő krém a vállára, kendő vagy kalap, és sok víz.
2012. jún. 18. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is egy héten egyszer van tanácsadás rendeléssel egybekötve, és az délután 1-től 3-ig. A legrosszabb időpont szerintem. Nemcsak a meleg miatt, hanem olyankor alvás idő van.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, elvinném, ha nem lesz a héten délelőtt tanácsadás orvossal. Nem írtad hogy autóval vagy babakocsival mentek, de gondolom nem olyan hosszú táv.

2012. jún. 18. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszarás,hogy még ezt is le tudjátok pontozni...
2012. jún. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!