Miért kérdezte a doki hogy voltam e már terhes ha most nem vagyok, az uh szerint?
Figyelt kérdés
és mikor azt mondtam nem,furán nézett.2012. jún. 9. 21:15
1/15 anonim válasza:
Talán a nyálkahártya állapota miatt, vagy a méh nagysága miatt.
2/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, a méhszáj állapotából meg tudja állapítani, mert aki még nem szült, annak kör alakú, aki meg már igen, annak csillag alakú, legalábbis a szülésznőm így mondta.
3/15 anonim válasza:
Így van, mert berepedezik. De akkor azt kérdezte volna,hoyg szült-e már, nem?
4/15 A kérdező kommentje:
én is így tudtam hogy annak van valami nyoma ha valaki szült már,de ha vki csak terhes volt,de mondjuk elveszítette a babát annak is van nyoma?
2012. jún. 9. 21:28
5/15 A kérdező kommentje:
tőlem azt kérdezte voltem e már terhes?mondtam nem,csak cystával műtőttek.
2012. jún. 9. 21:29
6/15 mizuzizu92 válasza:
az nem lehet hogy volt egy ab-d esetleg?
mert nálam ugy volt hogy elmentem sima rákszűrésre és megkérdezte az orvos,és mondtam neki hogy nem tudok róla.
Pont bent volt párom anyukája , nekem nem is monda el de neki igen hogy voltam terhes csak elment a baba.
7/15 anonim válasza:
Szerintem ha úgy veszti el a babát, hogy nem műtik, akkor nincs nyoma. Viszont ha ezt a ciszta műtétet a méhszájon keresztül csinálták, akkor könnyen lehet, hogy keletkeznek olyan sérülések a méhszájon, mint szüléskor. Talán itt lesz a magyarázat :)
8/15 A kérdező kommentje:
laparoscopiásan csinálták,2010-ben.
2012. jún. 9. 21:42
9/15 anonim válasza:
ezt sajnos nem értem, hogy milyen. hát, nem tudom, szerintem egész nyugodtam megkérdezheted a dokit, hogy miből gondolta, hogy voltál már terhes
10/15 A kérdező kommentje:
őt nem kérdezem meg elég bunkó doki,majd elmegyek egy másikhoz.
De azért köszönöm a válaszokat,azért remélem valaki megtudja magyarázni.
2012. jún. 9. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!