Miért kérdezte a doki hogy voltam e már terhes ha most nem vagyok, az uh szerint?
Figyelt kérdés
és mikor azt mondtam nem,furán nézett.2012. jún. 9. 21:15
11/15 anonim válasza:
hmmm, szegény :( sajnos túl sok a bunkó nőgyógyász, ezt én is tapasztalom.
remélem sikerül választ kapnod.
12/15 A kérdező kommentje:
az a baj elköltöztünk abból a városból ahova jártam egy nagyon rendes nőgyógyászhoz,és itt még megkell keresnem a normális dokit.de valószínű hogy már meg is találtam.
2012. jún. 9. 22:01
13/15 anonim válasza:
A laproszkópia nem számít természetesen ebből a szempontból.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a vizsgálat protokollja miatt teszik fel ezt a kérdést,mint ahogy az utolsó menstruáció időpontját is.Ez egy információ az orvosnak,a vizsgálathoz.A "furán nézett"dolgot nem lehet hogy zavarodban érezted így? Persze ha nem szimpatikus,hajlamos az ember rosszul értelmezni egy egy ártalmatlan reakciót is. :) Tőlem minden évenkénti vizsgálaton megkérdezték,a babáim előtt,és után is(orvos váltásnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!