Levetetnéd a méh spirálod sztk-s dokival ha magán doki rakta fel?
Figyelt kérdés
Gondoltam legalább ezen spórolok.2012. máj. 3. 16:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem simán megteheted. Az sztk-s dokinak kutyakötelessége ellátni téged.
2/4 anonim válasza:
Az sztk-s doki is orvosi egyetemet végzett, nem a józsefvárosin vette a diplomáját. Levetetheted vele is, semmi bajod nem lesz.
3/4 anonim válasza:
Igen. Azt se felejtsuk el, hogy az sztk-s dokik donto tobbsge muszakon kivul maganorvos es nem dolgoznak rosszabbul egyik helyen sem. En ot even at jartam sztk-ba nogyogyaszhoz, mindig egy dokihoz, nagyon jol dolgozott es normalis volt. Egyebkent meg par kerulettel arebb volt maganrendelese, tiezer volt nala mar akkor egy sima vizsgalat.
Nem alltam rosszul anyagilag, de nem voltam hulye fizetni azert, hogy egy oraval tobbet utazhassak ugyanahhoz a dokihoz es ugyanazt az ellatast kapjam.
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem ezt nem lehet rosszul csinálni és nem okoznak kárt a méhemben.
2012. máj. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!