Miért mondja mindenki a Dr. Pazár Dánielre, hogy nem kedves doki?
Figyelt kérdés
Én 11.-én voltam először nődokinál, mert gyógyszert szeretnék szedni. Akkor nem ő, hanem egy másik doki vizsgált, de előtte kikérdeztem pár ember véleményét, és utánaolvastam a Tatabányán rendelő orvosoknak. Róla nagyon sok negatív infót olvastam, paráztam is hogy véletlen pont hozzá keveredek. De akkor elkerültem. Ma mentem vissza a leletekkel, és ő rendelt. Én komolyan mondom, egy iszonyatosan nagyot csalódtam benne, de jó értelemben. Kedves volt, rendes, amikor mondtam neki hogy 10 napja késik, mondta hogy huppanjak le csinál gyorsban egy ultrahangot, kérdezte milyen gyógyszert szeretnék szedni inkább, poénkodott is, szóval egy teljesen jó kedvű vizsgálaton estem át. Vagy csak jó napja volt? Most ezek után nem értem az a rengeteg negatív kommentet meg kritikát róla, vagy tényleg csak jó napja volt? 20/L2012. ápr. 26. 10:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó fej, én évek óta hozzá járok, nála szültem a kislányomat is. Mindig jól elbeszélgetünk, elviccelődünk.
Sok kismama azért nem bírja, mert ő bizony szól, ha sokat hízik valaki a terhesség alatt, mint amennyit illene. És sajnos ezt személyes sértésnek veszik, holott szerintem jót akar.
2/3 anonim válasza:
Párszor találkoztam vele, a kórházban tavaly mikor szültem. Rosszat nem tudnék róla mondani, de nekem ő már túl közvetlen. Én a Pödőr Péternél szültem, sokan rá is mondják a magukét, nekem viszont ő volt szimpatikus. Kinek mi "jön be".
3/3 anonim válasza:
Az én méhszájsebem pl. nem szúrta ki a szemét, noha volt hogy havonta többször is megvizsgált! Nagyon mérges vagyok rá! Más okok miatt (baromira nem vett komolyan kisbabát szeretnénk, és bő fél éve én orrba- szájba véreztem, ami szerinte majd rendeződik magától) orvost váltottam, ő egyből észrevette. Gyengébbek kedvéért leírom, a méhszájseb rákmegelőző állapot. Az új dokim ecsetelgette, de nem javult, így ma egy hete Pesten megoperáltak vele. A vérzések miatt pedig csináltak egy egészségügyi kaparást, ami elkerülhető lett volna ha az elején kezd vele valamit. Azóta túlvagyok egy rakat hormonvizsgálaton amit a Pazártól kérdeztem is hogy nem kell-e; azt mondta nem. Kellett, mert több gondra is fény derült így, többb gyógyszert szedek azóta, így egyszer lesz esély hogy mi is szülők lehessünk végre. Szívem szerint visszamennék hozzá, és jól ráb...*nám az asztalára a leleteimet, a zárójelentéseimet. Jó fej, én is elröhögcséltem vele, na de mindennek van határa! Megkérdőjelezem a szakmai hozzáértését problémás esetek kapcsán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!