Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen Anyukáról?

Figyelt kérdés

Otthon szült, mert az a meggyőződése, hogy ez a legjobb a babának és mindenkinek.

Nincs babakocsija, mert nem érzi szükségét, hordozókendőben viszi a babát.

Mosható pelenkát használ és sok minden más mosható náluk otthon a lakásban. (pl. papírzsepkendő, szalvéta, stb. hogy minél kevesebb legyen a hulladék) Ami mégis marad, azt szelektíven gyűjti. Az előbbieket ő maga varrta, de más holmijukat is maga készítette. (Azért persze marad pár dolog amit ő is boltban vesz meg)

Ételeikre ugyanennyire odafigyel, hogy mit tartalmaz, hogy készült, stb., ezért amit tudnak, maguk termelnek meg.

Nem rólam van szó, Ő nem is látja a kérdést, úgyhogy lehettek annyira őszinték amennyire csak akartok. (viszont arrogáns, stb. válaszokat nem szeretnék, de bízom benne, hogy ilyen nem is lesz :))

2012. jún. 18. 08:06
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Ja, ja: Hordozóra visszatérve. Fontos, hogy maga a hordozó jó minőség legyen. Pl. egy túl vékony pánt kellemetlenül be tud vágni és az nagyon rontja a közérzeted. Emellett az is fontos, hogy jól legyen fölkötve (se túl szoros, se túl laza), kis gyakorlás kell hozzá. És az is lényeg, hogy jó helyre, 11 kilós gyereket már egyértelműen csak hátra. Ha ezek megvannak, akkor nem megterhelő maga a hordozás.

Az összemelegedés problémás, pl. most, nyáron, csak azt akartam érzékeltetni a leírással, hogy van ami először túl bonyolultnak tűnik, aztán ha meg tud az ember ilyen részleteket, akkor kiderül, hogy talán mégse annyira az.

2012. jún. 19. 15:37
 52/53 A kérdező kommentje:

Még valamit engedj meg, hozzá kell fűznöm:

Jó, más vagy nagyon, ezt ki is fejtetted. De most emiatt tényleg elkerülnél a játszón egy ilyen anyukát (ősanyát, ahogy írtad)? Nekem ez nagyon fura. Vagy, akkor én vagyok már túlságosan is simulékony, hogy mindenkivel kijövök? (mondjuk,lehet, mondták már nekem, hogy olyan idegesítő, hogy én mindenkit "jófej"-nek találok. De hát ez van, úgy gondolom, hogy még mindig jobb, mintha fordítva lenne)

2012. jún. 20. 08:16
 53/53 anonim ***** válasza:

Szia, megint én, 36-os, "ellentét" anyuka.

Én igazából az eredeti kérdésedre írtam az ősanyát. Végig olvastam amit írtál és az első gondolatom tényleg ez volt. Első benyomás, nyilván nem lehet ennyiből megítélni senkit. Hogy elkerülném-e a játszótéren? Nyilván nem lennék vele ellenséges, nem hagynám ott, ha hozzám szólna, vagy ilyesmi, de gyanítom, hogy nem vele lennénk a legjobb barátnők. Szerintem a játszótéren inkább a hozzád leginkább hasonló gondolkodású és nevelési elvű anyukával fogsz igazán összebarátkozni, és esetleg vele fogsz összejárni... :)

2012. jún. 20. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!