Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez "helyes" állapot?

Szerintetek ez "helyes" állapot?

Figyelt kérdés

Jövőre harmadéves egyetemista leszek,de édesapám mindig amióta elmentem otthonról,minden egyes nap felhív. Nekem ez nagyon jó érzés,de néha már kicsit idegesít,mert van,hogy nap ötször-hatszor is megtörténik az eset,nem egyszer valamelyik előadásom alatt.

Ha elmondom neki,megsértődik,és hülye dolgokat vág a fejemhez.

Még is mit csináljak,hogy ezt az állapotot megszüntessem és elérjem azt,hogy mondjuk heti egyszer-kétszer hívjon csak fel ?

(nemsokára 23 éves lány.)

2012. jún. 14. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondani, hogy ne féltsen annyira, bőven elég ha heti 2-3x felhív. Ezt meg kellene értenie. Ha nem érti meg, akkor ne vedd fel a telefont, csak egy nap 1x, este. Mondd neki, hogy napközben nem érsz rá felvenni, előadásod van. Lehet, hogy egy idő után magától is leszokik a folyamatos telefonálgatásról.
2012. jún. 14. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem is sokszor hívogattak a szüleim, de megbeszéltem velük egy fix időpontot este és akkor nem volt belőle kavarodás. Egyébként meg próbálj vele először szépen, de egyértelműen beszélni arról, hogy jól esik, de már nagylány vagy. Előadás előtt meg mindig halkítsd le a telefont :) és max. írj vissza egy sms-t óra után, hogy minden oké, majd este beszéltek. Egyszer csak megérti...
2012. jún. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!