Mi a helyes válasz arra a gyerekorvosnál hogy "szeretnék csak a körzetembe tartozó gyerekekkel foglalkozni"?
A helyes válasz: kicsi fehér boríték, benne apró papírlapocskával.
Tapasztalat.
Lehet sok betege van, és ez bőven elég neki. Mondhatja azt hogy nem vállalja!
Én has fel őtt házi orvost cseréltem le, mivel költöztünk.
A körzeti dokihoz bementem akihez tartozunk, mondta lassan nyugdíjba megy, nem igazán szeretne vállalni, de mondtam neki, olyan ritkán vagyunk betegek a férjemmel, alig fog minket látni:)
Végül felvett minket, 3 év alatt 3x voltam nála, férjem 1x.
A gyerekorvos más, mert tanácsadás míg pici a baba hetente, kéthetente, majd havonta, majd félévente.
Ha beteg a gyerek minimum 2 x vissza rendel hogy megnézze javul-e vagy romlik a helyzet, szóval lehet tényleg nem férne bele annyi neki a rendelési időbe. Nálunk is van hogy senki nem vár kint, de van hogy be sem férünk a váróba!
Keress másikat!
Nem feltétlen lehet rossz akiről rémhíreket hallani!
A védőnő mikor mondtam hogy kit választok, meglepődött, fejeket vágott, nem igen kedvelheti a doktornőt, és az ismerősök közül senki sem választotta, pedig vagy 30 gyerek az utcából hozzá tartozna akiket ismerek!
Végül egy annyira kedves, figyelmes, türelmes Doktornénink lett, hogy nagyon örülök hogy látatlanban azt választottam akihez tartozunk!
100% elégedett vagyok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!