Felpontozni is leginkább olyankor ha nagyon megnevettet vagy annyira jó a stílusa az írónak:-))
Igazából nem is nagyon érdekel engem,hogy pontozásos a rendszer:-))
2012. jún. 5. 13:08
13/21 anonim válasza:
off: mi az a fel és lepontozás?
2012. jún. 5. 13:17
14/21 anonim válasza:
nagyon durván bunkó, vagy félreinformáló választ lepontozok, igen. viszont ez a ritkább eset, legtöbbször vagy föl, vagy egyáltalán nem pontozok
2012. jún. 5. 13:28
15/21 anonim válasza:
Én szoktam pontozni minden irányban.
Ha én kérdezek, akkor minden válaszolónak zöld kezet adok, mert akármi is a véleménye, értékelem hogy megtisztelt vele és megosztotta velem. A nagyon bunkó válaszokat pedig nem méltatom arra sem, hogy piros kezet adjak.
Ha más kérdez, akkor többféle szempontból pontozok. A nagyon oda nem illő válaszokat, ahol látszik, hogy arra megy ki az egész hogy minél lejjebb menjen a %-a, na azt direkt felpontozom. :) A bunkó, trágár hozzászólásokat lepontozom. A többit én nem értékelem, mert az szerintem a kérdés feltevőjének a dolga.
2012. jún. 5. 13:30
16/21 Disi válasza:
A 9. és 10. hozzászólóval nagyon egyetértek. Amúgy tényleg nem értem hogy mire jó ez az egész. Azhogy ki hogy áll szerintem csak azt mutatja milyen sűrűn válaszol kérdésekre. Minél többször teszi annál valószínűbb hogy belefut olyanba akivel nem egyezik a véleménye és emiatt lehúzhatják. Attól még az ő válasza számomra értékes lehet ugyanúgy mint egy olyan emberé akinek magasabb a százaléka. Én a válaszokat szoktam elolvasni nem az alatta lévő számokat.
2012. jún. 5. 13:35
17/21 anonim válasza:
Igen,szoktam fel is,le is!
2012. jún. 5. 13:50
18/21 anonim válasza:
En is szoktam pontozni, de inkabb csak fel.
2012. jún. 5. 13:54
19/21 anonim válasza:
Én is szoktam fel is, le is.
2012. jún. 5. 14:31
20/21 anonim válasza:
Csak az én kérdéseimre adott válaszokat pontozom, ha már megtisztelt azzal, hogy válaszol, akkor kapja a zöld kezet. Egyetlen egyszer azonban lepontoztam az egyik válaszolómat, a vicc az, hogy most az istenért nem jut eszembe mi volt a kérésem :) csak arra emlékszem, hogy valami olyat írt, hogy vigyem kocsmába a gyerekem és igyon egy felest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!