Titeket is leszoktak pontozni? Ha igen, miért?
Mert nem mindig csak a szepet irom a nokrol.
Egyszeruen nem birjak a kritikat.
Masik:
Mert nem szeretem a salatapuncit, nem szeretem a szoros, dagadt noket.
Engem azért szoktak mert megírom a megoldást a poréblámaikra de akkor nekem esnek,mert igazából nem is kell nekik megoldás,csak szidni akarnak valakit a kérdésekben,vagy csak az önigazolásukhoz keresnek társaságot,de nem megoldást.
És igen a nők rosszbbak sajnos,én is nő vagyok,de némelyik nő szégyent hoz a női nemre a viselkdésével,sokkal irigyebbek,és rosszindulatúbbak,és némelyik még buta is.De az arcuk az hatalmas.
11:54
Akkor mondjuk így: ezen a rohadt oldalon csak panaszkodni, jajveszékelni lehet büntetlenül, de ha valakinek jól megy, az lapítson??
Egy példa; tegnapi kérdés egy százezres napszemüvegről E-BAY-en, hogy megvennék vagy sem, indokokat is kért a kérdező. Megírtam, hogy nem venném meg, mert bár az ára nem riaszt el, de ilyen drága holmit kizárólag márkaboltban vennék, mert különben esélyes, hogy lopott, vagy hamisítvány. Erre a sok paraszt lenullázta a válaszom, miért? Hol itt a dicsekvés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!