Szoktatok válaszokat pontozni?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor valóban azt tartjátok szemelőtt,hogy mennyire hasznos az adott válasz és mennyire kapcsolódik a feltett kérdéshez,vagy csak az a meghatározó,hogy a ti véleményetekkel megegyező-e a válasz?2011. nov. 15. 22:25
1/2 anonim válasza:
Természetesen akkor találok hasznosnak egy választ, ha az tényleg hasznosnak tűnik. Nem kell az én véleményemmel megegyeznie, bár ha valamiről tudok valamit (hogy mi a jó válasz), és a válaszíró nem ezt írja, akkor nem kaphat Hasznos értékelést.
Amúgy szoktam Félig hasznosat is nyomni, ha egy válasz nem teljes, bár tudom, hogy így már 50% és 100% közé kerülhetnek eddig 100%-ra értékelt válaszok, ami nagyon szúrhatja a válaszolók csőrét, de hát így tartom igazságosnak.
Amúgy sem értem, hogy 80%-ban hasznos válaszadók miért panaszkodnak, 60% felettiek szerintem még nagyon jó értékelések.
2/2 anonim válasza:
Igen, szoktam. Az előző válaszoló is kapott egy zöld kezecskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!