Nem tudom megnézni az üzenetemet és nem tudom értékelni a válaszokat. Miért lehet ez? Másnak sem sikerül?
Kaptam egy új üzenetet, amire nagyon kíváncsi vagyok, és szeretném végre elolvasni, de nem tudom megnyitni. Próbáltam a korábbi üzeneteket és elküldött üzeneteket is megnyitni, de azokat sem nyitja meg.
Mi lehet a gond? Ti megtudjátok nyitni az üzenetet vagy nektek sem sikerült?
A másik, válaszoltak a kérdésemre, illetve más kérdésekre adott válaszokat szeretném értékelni, de amikor rámegyek az általam jónak vélt kezecskére, felugrik az oldal tetejére és kész. Nem értékeli.
Ti tudjátok értékelni a válaszokat? Mi lehet a gond?
Kicsit zavar ez a kettő, mert az üzenetre nagyon kíváncsi vagyok, a válaszokat pedig szeretem értékelni. :S :D
Itt minden rendben van tehát a rendszer jó.
Azért írj a szerkesztőknek ők hátha tudnak valami segítséget!
> amikor rámegyek az általam jónak vélt kezecskére,
> felugrik az oldal tetejére és kész.
Ilyet nekem is csinált tegnap, vagy tegnapelőtt.
Most éppen működik.
Köszönöm!
És hol tudok írni a szerkesztőknek?
Egyébként tegnap reggel sem tudtam már kérdést értékelni.:/
Tegnap, tegnap előtt engem pl. nem léptetett be autómatikusan, hiába volt bejelölve. Értékelni, üzenetet olvasni azt hiszem nem próbáltam az utóbbi két napban, de lehet, hogy még csináltak valamit az oldalon, emiatt voltak ezek. Ma már belépett autómatikusan.
Ha elküldtem, megpróbálok értékelni:)
Megoldódott a dolog?
Engem is érdekelne, mi lehet, mert mozillával én sem tudok értékelni, csak explorer-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!