Titeket is leszoktak pontozni? Ha igen, miért?
11/25 A kérdező kommentje:
Igen nekem is nekem estek már ilyen miatt,mert nincs hitelünk,és nem cigire haszontalan szarra költjük a pénzünk,igy eltudunk a férjemmel menni nyaralni is,hát minden k>rvának elmondtak,pedig megdolgozunk mindketten a pénzért.De egszerűen ilyen a magyar,ha te több parizert veszel,legszivesebb megölnének,ha neki hitele van neked nincs dögölj meg,ha te tudsz férle tenni,ő pőcsékol,te vagy a mumus,ha neki rossz legyen mindenkinek rossz.Ez a hugaricumunk sajnos.
12/25 anonim válasza:
Ez igy van, ahogy irjatok es vegre van egy no, aki elismeri, h szegyen, ahogy ezen az oldalon viselkednek a nok.
Valamiert a hulyek azt hiszik, h nekik lesz igazuk vagy h ezzel jol megtoroljak vagy en nem tudom.
Kerdezo miert ilyen hulye a nok 90%-a?
Megkerdezni nem lehet, mert faj az igazsag es toroltetik a kerdest aztan orulnek, h minden rendben van.
2011. dec. 23. 15:36
Igen, a többség dönt alapon gyakran a legnormálisabb válaszok vannak a legjobban lepontozva, csak mert sok az irigy/egyszerű/rosszindulatú ember. Bezzeg ha a napszemcsis kérdésre azt írták volna, hogy "nem venném meg, mert mi százezerből nyolcan élünk két hónapig" azt a választ 100%-ra értékelték volna, holott rohadtul nem hasznos a kérdező szempontjából. El van cseszve ez az egész pontozgatós rendszer..
2011. dec. 23. 16:01
14/25 A kérdező kommentje:
Kerdező miert ilyen hulye a nok 90%-a?
Valószinű a genetikában van a hiba,meg valószinű szürkeállományból is kevés jutott az ilyeneknek...
A kedvenc kérdésem egy anyós kérdés volt a hölgyike fröcsögött anyósra ,hogy utálja őt anyós,de ő volt aki 2 oldalon csak mocskolta,kértem írjon le egy okot,hogy mi a baj,mondok megoldást lehurrogott,és jött újabb kétoldalnyi fröcsögés,mi után tisztán lejött hogy csak fröcsögne,és ehhez keres ostoba hasonszőrüeket akik irják a bológatós válaszokat,és kidrült igazából ő utálkozik egyedül...Sajnos a nők legtöbbje roppant irigy,rosszindulatú,szarforgató,keserű,dögöljön meg a szomszéd tehene tipús,sajnos néha én szégyenlem hogy nő vagyok az ilyenek miatt akik miatt a normális nőket is megbélyegzik.
15/25 A kérdező kommentje:
Ja és némelyik nő azt hiszi ha ő ultrahangon kezd el üvölteni,akkor biztos neki van igaza.Nem baj ha nem,minél hangosabban üvölt,azt feltételezi akkor meggyőzi a másikat az igazáról.Sajnos sose jöttem ki nőkkel nagyon kevés barátnőm van,inkább férfiakkal vagyok jóban,(személyiségem is olyan)na ezért is levagyok időnként hordva sajnos,de már megszoktam,lehet a marsról jöttem :).
Őszintén szólva ezt már én is észrevettem. Úgy tesznek, mintha tanácsot kérnének, közben meg csak itt okádják ki magukból a gyűlöletet, a rosszindulatot, a világ elleni tehetetlen dühüket, az elcseszett életük miatti keserűséget. Ha pedig finoman rávilágítasz, hogy sokmindenről ő maga tehet, illetve ha változtatna, akkor jobbra fordulna vagy megoldódna a problémája, akkor leoltanak, hogy mit kötekszel...
2011. dec. 23. 16:30
13:57
ha csak ennyit írtál volna, nem lenne benne dicsekvés, de rákerestem, amire hivatkozol, ott kicsit más a stílus: :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Hetvenvalahány %-ot kaptál, az nem elég? Aztán meg leparasztozod a többieket. Nyilván azért pontoztak páran le, mert nem értenek veled egyet, nem azért, mert lóbelet zabálnak :)
2011. dec. 23. 16:47
18/25 A kérdező kommentje:
Bocis de nem 70 valahányas a százalékom,sajnos sokkal- sokkal kevesebb.Úgyhogy összekeversz valakivel,és nem szokásom leparasztozni másokat,csak akkor ha ők is trágárban nyomják.
19/25 A kérdező kommentje:
ja és nem járok a divat topikba.
20/25 A kérdező kommentje:
Ja nem is nekem szólt a kérdés,akor sorry,nem látok már annyifelé.ÚÚ elkell menni szemészhez.
Kapcsolódó kérdések: