Telapo12 kérdése:
Skyrimben minek éri a legjobban pontozni:mage, warrior vagy thief?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 20:37
1/6 anonim válasza:
mire pontozni?
healt, magicka, és zöld:D?
vagy mire gondolsz?
vagy a szintenkénti pontokat?
most mind soroljuk fel vagy mi an nem értem
szerinted?
kardok, pajzsok harcos
varázslatok mágus
szóval nem értem
forditsd le szótáral ha nemtudod melyik mi is
2/6 anonim válasza:
hogy meilyik a legjobb kaszt
olyan nincs föleg Skyrimben
ez nem mmorpg szerencsére...
tehát kell egy karakternek midnenféle képeség
de én harcos (warrior) képeségeket preferálom
de valaki szereti a mágust preferálni
vagy akár a lopakodós karaktert is valaki
talán kicsit nehezebbek minta harcos
ha többletbe viszed ezeket
és nem mindent kardal oldasz meg...
3/6 anonim válasza:
Eggyetértek az elöttem lévővel,Skyrimben nincs olyan hogy legjobb kaszt,vagy legjobb kari,úgy pontozol ahogy szeretnél,bár gondolom azért pl mágus fajnak te sem pontozol harcos perkeket :).Én mondjuk a mágust szeretem a legjobban mert erős és tudok AoE-t bevetni ami rettentő hasznos ha rád jönnek vagy 20-an :D.
4/6 anonim válasza:
ha a kasztra gondolsz akkor a karaktertől függ mondjuk khajiit akkor thief északi akkor warrior ha magaself akkor mage szerintem így érdemes de végülis tökmindegy
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, igen igy értettem, hogy:Nord akkor warrior
2012. jún. 2. 22:13
6/6 anonim válasza:
nekem lopakodós karim van 1 1 kezessel és varázslattal elég jó...könnyen haladok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!