Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállald be! Mered? Te is le...

Vállald be! Mered? Te is le szoktál pontozni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, lányok, ki az aki be meri vállalni, hogy a szimpátia alapján lepontozgat.

ŐSZINTÉN!

Elég bosszantó már, hogy nem lehet itt sem normálisan megbeszélni a dolgokat, bizonyos kérdésekben.

2012. jún. 5. 12:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Én szoktam pontozni. Le is, fel is. Igyekszem hasznosság alapján, de előfordul, hogy pozitívan diszkriminálok, például olyan esetben, amikor valaki nem hasznos, de valami nagyon vicceset ír. Akkor azt felpontozom. És nem vagyok álszent, ezért bevallom, hogy előfordult már, hogy azért pontoztam le valakit, mert borzasztóan idegesített a hozzáállása a témához.
2012. jún. 5. 12:37
 2/21 anonim ***** válasza:
48%

Én! Vannak olyan válaszok, amiket alapból lepontozok, akkor és azokat is, akik sértegetik a másikat. Felpontozni is szoktam a számomra szimpatikus válaszokat, illetve van pár felhasználó, akiket kedvelek, őket is felpontozom.

Bocsi. :)

2012. jún. 5. 12:39
 3/21 anonim ***** válasza:
56%

persze hogy szimpátia alapján, ha nagyon nem tetszik egy válasz trágár értelmetlen bosszantó köze sincs a kérdéshez akkor biztos hogy unlike-olom , általában a saját kérdéseimre adott válasznál szoktam pontozgatni, és őszintén inkább a jó és hasznos válaszokra adom a zöld kezet, minden egyes választ nem szoktam értékelni,

szerintem sokan csak heccből pontozzák le a mésikat de ezt úgyse fogod megtudni

2012. jún. 5. 12:40
 4/21 anonim ***** válasza:
45%

Első! Felpontoztalak! :)

Üdv: a második.

2012. jún. 5. 12:40
 5/21 anonim ***** válasza:
55%

Én általában nem foglalkozom vele. Ha nagyon elfogadhatatlan stílusban ír valaki, akkor persze lepontozom. De vannak itt olyan témák, hogy bármit írsz, akkor lepontoznak. pl. politika.

Amit viszont nem értek, hogy leírtam a karriernél is a véleményem, 50 %, pedig nem volt sértő, és a valóságot írtam le. Persze biztos van, akinek nem tetszik, hogy manapság milyen nehéz állást találni.

Én nem foglalkozom vele alapvetően, szerintem meg is kéne már szüntetni.

2012. jún. 5. 12:48
 6/21 Disi ***** válasza:
Én is szoktam le is fel is, de általában én is a kapott válaszaimat értékelem, vagy ha egy kérdésnél valaki nagyon durva és megbántja a másikat. Az bosszant a legjobban mikor a válaszolók esnek egymásnak. Basszus szerencsétlen kérdező meg csak néz otthon, hogy ő csak kíváncsi volt valamire és kész háború tör ki. Általában az ilyen kérdésekre már nincs is kedvem válaszolni, ilyenkor hagyom egy pár napra ezt az oldalt... vagy csak olvasgatok
2012. jún. 5. 12:52
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

A sértegetőket és a bunkókat le szoktam pontozni.

Csak azért, mert más a véleménye valamiről, azért soha nem pontozok le.

Ha hasznosnak tartom a választ, akkor felfele pontozok.

De általánosan nem használom ezt a funkciót.

2012. jún. 5. 12:52
 8/21 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem sokan vannak itt akik azért pontoznak le mert nem azt a választ kapták amit hallani akartak, nem lehet ugye mindig pozitívan vélekedni dolgokról ezért ha vki őszintén de normális stílusban leírja a véleményét aminek igazságalapja van akkor is lepontozhatják.
2012. jún. 5. 12:55
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén? Az egész pontozgatást ovis dolognak tartom. Mindenkinek más a véleménye, teljesen felesleges ezt pontozgatni. Aki pedig kiakad azon, hogy épp hány pontja van, kb. olyan, mint a piros pontok általánosban, hogy "na, most sem jött össze egy kisötös". A segítségen van a hansúly nálam, per pill. fogalmam sincs, hogy hány %-on állok, hány pontom van, vagy ki-mennyire tart szimpatikusnak. A téma, a kérdés és a válaszadás, a mögötte álló ember élethelyzete, lelki állapota, bajának segítése a fontos. Pontozz, ahogy jólesik! :) Teljesen hidegen hagy.
2012. jún. 5. 12:56
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
A leges-leges-leges-legviccesebb (vagy szomorúbb?) az, hogy itt is lepontozgatott valaki. Elmondanám, hogy a kérdés nem eldöntendő, igen-nem válaszokra hivatott, ergo itt az a hasznos válasz, ha valaki leírja, hogyan szokott pontozni. Ha azt írom, hogy szeretem a pisztáciás banánturmixot, akkor kellene lepontozni, mert nem a kérdésre válaszoltam. Az agyam eldobom már én is azoktól, akik úgy gondolják, hogy csak akkor jó egy válasz, ha egyetértenek vele. Wááááá!!!!
2012. jún. 5. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!