Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol van az anyukák illemtana...

Hol van az anyukák illemtana a gyermekük nevelése közben?

Figyelt kérdés

Minap részese voltam, hogy egy anyuka kisfiával játszott a homokozóba, majd a gyerek sorban az összes homokozó melletti babakocsiba belemászott. És ehez az anyja is asszisztált. Engem nem különösebb képpen zavart, inkább az, hogy az anya nincs tisztába a határokkal. Úgy tudom, a babakocsi már magánszféra, elvégre abba tartaja agyermeke és saját holmiját. Azon kívűl úgy tudom vannak olyan anyák akik önmagukban is elég finnyásk a gyerek holmijának tisztaságára.

Tehát kérdés az, hogy meddig mehet el az anyuka? Mi az amit még helyesnek tart, hogy ezt megcsinálhatja más embertársaival szemben. Mi az ami már pofátlanságnak és erőszakosságnak tarthatunk.

2009. júl. 1. 09:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Ez abszolut bunkóság, és vágnám szájba az anyát....

Sajna a magyar kultúra és etikett itt van....

És nem csak anya-gyerek viszonylatban, úgy általában is!

2009. júl. 1. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az se jó,amit az utolsó válaszoló tenne...a saját agresszív viselkedésünket a gyerek is átveszi.Számomra is elfogadhatatlan,h egyáltalán nem nevelik a szülők a gyerekeket.És valóban,ezt már a egész pici korban kell kezdeni.Nem szidással,kiabálással,kézre ütéssel,hanem sok-sok türelemmel,magyarázattal.Én se hagynám,h a gyerekem babakocsijába másszanak,és abból kivegyék az ő kis dolgait.Amikor pl.a pénztárnál állunk sorba,és a nagyobb(a picim 13 hós) gyerekek oda jönnek,mindig figyelek,h se a gyerekhez,se a játékaihoz ne tudjanak nyúlkálni.
2009. júl. 1. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!