Kik vannak itt csak fiús anyukák? Olyanok érdekelnek, akiknek több gyermekük van, és mindegyik kisfiú.
Figyelt kérdés
Tényleg sokkal többen vannak mostanában a fiúgyermekek? Sok olyan embert ismerek, akiknek 2 gyermekük van, és mindkettő kisfiú. Fordítva (hogy az összes lány legyen) sokkal kevesebbet tudok. Mennyi a korkülönbség a gyerekek között? Én is kisfiút várok, de nagyon nem bánnám, ha az összes gyermekem fiú lenne. Azt is írjátok meg, hogy a környezetetekben hányat ismertek, akinek több gyermeke van, és mind fiú. Én startból most 3-at is fel tudok sorolni.2009. szept. 22. 10:09
1/9 anonim válasza:
2 fiam van, 27 hónap korkülönbsággel születtek. A házban meg csupa lányok, 2 családban is 2-2 lány született, a fiam velük játszik. A családban 4 unokából 3 fiú. Nekem nem tűnt fel, hogy több a fiú.
2/9 anonim válasza:
Szia! Nekem pont az tűnt fel, hogy több a lány. Nálunk a rokonságban 3 fiú van, 18 hónap különbséggel /elsők ikrek/, de a barátok között 2 család is van ahol 4 lány van mindenkét családban, illetve még van egy a család ahol 4 fiú van.
3/9 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van(17 éves,és 16 hónapos),a férjem testvérénél szintén 2 fiú van,a férjemnek szintén 1 fiú testvére van(bátyja),apósomnak szintén 1 fiú testvére van...nekem is van 1 testvérem,ő is fiú.
4/9 A kérdező kommentje:
nálunk az ismerősök között sokkal több a fiú, mint a lány, és én is fiút várok (ezek általában első babák, 1-3 évesek). A munkában is összeszámolva több a fiúgyerek, mint a lánygyermek
2009. szept. 22. 10:59
5/9 anonim válasza:
Nekem 2 lányom van, de egy ismerősömnek 3 kisfia, kb. 2-3 év korkülönbség.
6/9 anonim válasza:
A mi családunkban teljesen vegyes, nagyjából egyensúly van :)
7/9 anonim válasza:
2 fiam van,
9 éves és 15 hónapos.
Barátnőmnek 2 lánya, ugyanilyen idősek.
A családban egy házaspárnak egy lány egy fiú, párom öccsének 1 lánya van.
8/9 A kérdező kommentje:
szóval igen vegyes a helyzet. Akkor valszeg csak nekem tűnt fel annyira a kisfiús család, mert én is sok kisfiút akarok
2009. szept. 22. 11:46
9/9 anonim válasza:
Nekünk lányunk van, de az összes ismerősömnek viszont kisfia. Szerintem is több a fiú mostanában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!