Mit szólsz az új adóhoz, hogy a 24 évnél idősebbek ha nincs gyermekük gyermektelenségi adót fizessenek?
2010. szept. 14. 19:23
1/8 anonim válasza:
Nagy a tartozása az országnak és már mindent kitalálnak hogy az emberekről húzzák le a pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!EZ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
2/8 anonim válasza:
Ha emlékeim nem csalnak ezt valamikor júniusban mondta. Akkor is kavart egy kis vihart, és utána elfelejtődött a dolog. Ezt az állóvizet újra felkavarta a vasárnapi Napló riport, és többen ezt azóta tényként kezelik. Az én olvasatomban szó sincs erről, ez Boross véleménye semmi több.
3/8 anonim válasza:
Ne már!Annyira lerágott csont!1000 kérdést tettek fel már az elmúlt 2 napban!
4/8 anonim válasza:
Te jó ég nagyon le vagyok maradva én még erről nem is hallottam.....
5/8 passzív kiskacsa válasza:
szent isten. ha ezt bevezetik, az nagyon jó lesz! én 25 évesen fejezem be az iskolát :O meg még munkátkeresni. ááá nemigaz h azért mert tartozik Mo. akkor azoknak az embereknek kell szenvedniük akik TISZTESSÉGESEN befizetik azokat a hülyeségeket, amiket muszály...
hihetetlen
6/8 anonim válasza:
Miért kellett ennek egy húszezredik kérdést kiírni? Az elmúlt másfél napban már meg sem tudom számolni hány ilyen kérdés volt, miért nem oda írjátok a véleményeket?
7/8 anonim válasza:
nem az a durva hogy hányatszor van ki írva a kérdés hanem az ha ezt meg is ítélik majd vagy hogy mondjam!sok olyan nő is van akik 24 éves korukban lehet hogy már a harmadik évüket "tapossák" hogy legyen gyerekük mint én!akkor azoknak inkább támogatás kéne!pláne ha csak sokan abba bele gondolnak hogy ez is mennyi pénzt el visz!ez azért nagyon durva lenne szerintem!
8/8 anonim válasza:
Mit szólok hozzá?
Baromság!
Az Orbán-kormány ("kedves" királynakképzlimagátakisb....) így akarja a barna nagycsaládos kisebbséget magához édesgetni, hiszen a fehér szinglik ezzel őket támogatják majd.....
Én 20 évesen már szültem, de megértem azt is, aki nem vállal gyereket ma ebbe az országba! Helyette tanuljon, építsen karriert, Éljen, de ne ő tartsa már el a cigánygyerekeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!