A párom szüleihez vigyem a gyerekem?
Első bemutatkozás lenne, ott alvással. Tudnak róla, hogy van gyerekem...
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak... vigyem vagy ne vigyem?
Megint a 2. vagyok:) Nézd, szerintem meg ne is hallgass ránk. Te tudod, mit érzel belül, ha szereted a pasit, meg meg akarod ismerni a szüleit, akkor vidd a manót is. Ha meg parázol, hogy mit szólnak, mi lesz stb, akkor ne vidd. Én továbbra is tartom, hogy nem mennék oda nélküle, a gyereknek is jó ha kimozdultok, neked is jó, ha ott van veled egy ,,ismerős arc,, aki leköti a népet ha feszkó van, meg ugye a gyereknek sem mindegy, hogy megismeri e őket, vagy nem. Ha olyan messze laknak és tényleg komoly a pasi részéről, akkor lehet bánni fogod, hogy nem vitted, mert ki tudja mikor mentek megint.
Na többet nem írok, bőven kifejtettem a véleményem, Te meg hallgass a belső hangra:)))
A sors megoldotta: a szüleinek közbe jött valami.
Így van még egy kis idő az ismerkedésre.... és ahogy halad a dolog... vinném a gyerekem is.
Köszönöm a válaszokat!!!! Aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!