Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom szüleihez vigyem a...

A párom szüleihez vigyem a gyerekem?

Figyelt kérdés

Első bemutatkozás lenne, ott alvással. Tudnak róla, hogy van gyerekem...

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak... vigyem vagy ne vigyem?

2012. máj. 29. 20:02
1 2 3 4
 31/35 Mara Acoma ***** válasza:

Megint a 2. vagyok:) Nézd, szerintem meg ne is hallgass ránk. Te tudod, mit érzel belül, ha szereted a pasit, meg meg akarod ismerni a szüleit, akkor vidd a manót is. Ha meg parázol, hogy mit szólnak, mi lesz stb, akkor ne vidd. Én továbbra is tartom, hogy nem mennék oda nélküle, a gyereknek is jó ha kimozdultok, neked is jó, ha ott van veled egy ,,ismerős arc,, aki leköti a népet ha feszkó van, meg ugye a gyereknek sem mindegy, hogy megismeri e őket, vagy nem. Ha olyan messze laknak és tényleg komoly a pasi részéről, akkor lehet bánni fogod, hogy nem vitted, mert ki tudja mikor mentek megint.

Na többet nem írok, bőven kifejtettem a véleményem, Te meg hallgass a belső hangra:)))

2012. máj. 30. 07:25
 32/35 anonim ***** válasza:
Szia!Hasonló cipőben jártam már pár évvel ezelőtt,nekem 8 éves lányom volt akkor.Én egy hónap után a gyerekemnek se mutattam még be,mert biztos akartam lenni abban hogy ő az az ember,aki nekem kell.Mi minden nap szinte találkoztunk,a lányomnak beszéltünk róla,sőt a párom küldött neki édességet is.Aztán elmentünk együtt párszor hétvégén ide-oda.A lányomnak nagyon szimpi volt a párom.Két hónap után mutatott be a szüleinek,ahová természetesen vittem a lányomat is,igaz nem aludtunk ott.Onnantól minden hétvégén mentünk hozzájuk,szerették a lányomat.Most 7 éves házasok vagyunk,bővült a család +2 gyerekkel.Amit én javaslok a Te helyzetedben,találkozzatok még hármasban,és utána mutasson be titeket a szülőknek.Te irányítsd ezt,mert neked a gyerek is felelősséged,a szülők meg tudjanak várni.El fog jönni a jó időpont.Nekem fura lenne a gyerekem nélkül menni.A volt férjem a lányunkat 4 év után mutatta be a párja szüleinek,addig nem vitte el például.Mintha nem is lenne.Csak a gyereket nézném a helyedben,senki mást.
2012. máj. 30. 07:56
 33/35 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vinném!
2012. máj. 30. 09:42
 34/35 anonim ***** válasza:
32-essel MAXIMÁLISAN egyetértek! (Megint 6-os voltam....)
2012. máj. 30. 09:46
 35/35 A kérdező kommentje:

A sors megoldotta: a szüleinek közbe jött valami.

Így van még egy kis idő az ismerkedésre.... és ahogy halad a dolog... vinném a gyerekem is.

Köszönöm a válaszokat!!!! Aranyosak vagytok!

2012. máj. 30. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!