Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom szüleihez vigyem a...

A párom szüleihez vigyem a gyerekem?

Figyelt kérdés

Első bemutatkozás lenne, ott alvással. Tudnak róla, hogy van gyerekem...

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak... vigyem vagy ne vigyem?

2012. máj. 29. 20:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti, hogy nem vinném, szó sincs róla!!! Még a párodat sem ismeri szegény gyerek, minek terhelnéd idegenekkel?

Amúgy megeazt a szitut el sem tudom képzelni. Ha a pároddal csak egyszer találkozott a gyerek, akkor miért mész anyós/após látogatóba? Nem korai még? Még a párod sem ismeri a gyereket, ő sem tudna mit kezdeni vele.

Először nektek hármotoknak kell összeszokni, a szülők még nagyon ráérnek!

Hány évesek vagytok, hogy ez ennyire fontos, mármint a szülői bemutatás?

Tudom mit beszélek, nekem 2 volt, mikor megismerkedtem a mostani férjemmel. Azt sem tudom, hogy mikor találkoztam a anyósékkal először, nincs is jelentősége, és arra sem emlékszem, hogy a gyerekeim mikor. Mellékes esemény volt, nem az ő véleményük a fontos, mondhatnám egyáltalán nem is érdekelt, hogy szólnak e valamit, vagy sem.

Ha semmiképpen nem tudod elkerülni ezt a találkozást, mert valami nagy családi eseményről van szó, akkor menj egyedül, de én az egészet kihagynám míg a gyerek és a párod meg nem ismerik egymást.

2012. máj. 29. 20:58
 12/35 anonim ***** válasza:
Ottalvásra nem hagynám ott még. Ha úgy mennétek, hogy látogatás, és ti is ott lennétek végig, az oké, de egyedül nem hagynám ott.
2012. máj. 29. 21:08
 13/35 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ott alvós ismerkedés lesz, mert nem a közelben laknak.

Végül is azért dilemmázok, mert valahol én is korainak érzem. Meg a gyerek szempontját nézem, hogy 2 napot legyen idegenek között. Csak engem "nyúzna" - ez nem baj, csak a szitu lenne kényelmetlen.

Viszont tartok attól, hogy a szülők megszólnak, hogy milyen anya vagyok... hogy otthon hagyom a gyerekem. Vagy mondjam meg egyenesen, hogy nem akartam hozni?

2012. máj. 29. 21:09
 14/35 A kérdező kommentje:

Nem hagynám ott egyértelmű - nem is erről írtam eddig.

Velünk - velem lenne.

2012. máj. 29. 21:11
 15/35 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ, hogy hogyan viszonyul a gyereked a párodhoz, bár nem értem én sem, hogy még ők sem ismerik egymást, te már ottalvásra mész aszülőkhöz...nekem furcsa.

Nem mindegy agyerek neme, és mellé a természete sem, mert általában a lányok jobban lekötik magukat idegen helyen, de függ a jellemétől, mint írtam.

Addig hol lenne a gyereked, amíg ti "anyóséknál" vagytok?

Egyrészt hozzád tartozik, de így, hogy a pároddal sem ismerikegymást.......

Egy 9 éves gyereknek a véleményét is kikérheted már szerintem...

2012. máj. 29. 21:16
 16/35 anonim ***** válasza:

11. vagyok.

Számít, hogy mit gondolnak? Hogy jó anya vagy e vagy sem? Micsoda badarság. Felnőtt nő vagy, egy gyerek édesanyja aki egyedül neveli, és azzal foglalkozol, hogy "idegenek" mit gondolnak rólad???

Ha pedig a párod függ a szülei véleményétől, akkor nagyon gyorsan keress másikat!

Amúgy meg azt mondanám, hogy az apjával megy szánkózni, vitorlázni, bográcsolni a Tisza tóra, bármit ki lehet találni...légy kreatív!

Pizsipartin lesz az osztálytársaival, stb. Annyi lehetőség van, de a legjobb a közös otthonmaradás.

Bocsi, de nekem ez a véleményem.

2012. máj. 29. 21:19
 17/35 A kérdező kommentje:

Köszi, rendesek vagytok...

finoman nekem is ilyesmi körvonalazódott meg a fejemben....

Valami kitalált ürüggyel itthon hagynám. Tényleg ne értsetek félre mert nem szeretném lepasszolni, éppen ezért kattogok itt, hogy mit hogyan csináljak. :(

Egyértelmű, hogy a szüleimnél hagynám, nem idegen helyen.

Az ott alvás nekem is fura, de mivel nem itt laknak fél órányira valahol érthető lenne.

2012. máj. 29. 21:31
 18/35 anonim ***** válasza:

Így biztos nem vinném - egyelőre.

Először nélküle mennék, maximum ha megkérdezik, hogy miért nem hoztam, akkor már látnám rajtuk az érdeklődést, és akkor mondanám, hogy legközelebb elhozom. Így kiderülne, hogy örülnének-e neki, viszont ha elvinném, és ők ezt tartanák korainak, az elég kényelmetlen helyzet lenne. Elvégre nekik nem rokonuk, még engem sem ismernek, és lehet, hogy csúnyán hangzik, de nekik nem kötelességük szeretni. Azt, hogy gyerekem van, a páromnak kell elfogadnia, ha velem akar lenni, a szüleit nem befolyásolhatom ilyen téren. Persze az tök jó dolog, hogy meg akarnak ismerni, meg tudnak is róla, hogy van gyerek, szóval nyilván nem gondolnám, hogy ellenségesek lennének, de én nem szeretek ajtóstul rontani a házba. Ha nem szó szerint úgy hívtak meg, hogy "gyertek el mind a ketten", akkor én ezt úgy értelmezném, hogy első körben velem szeretnének megismerkedni. A többi majd ott kiderül.

2012. máj. 29. 21:37
 19/35 A kérdező kommentje:

Igen bennem is felmerültek ezek...

Szó szerint nem tudom, hogy hogyan hívtak meg.... mert a párom tolmácsolta, hogy megismernének.

De az a lényeg, hogy a párom és a gyerekem jól meg legyenek.... a szüleinek nem kötelessége a gyerekemet pesztrálni, persze jól esne, de így elsőre?

2012. máj. 29. 21:41
 20/35 anonim ***** válasza:
Ha még a pároddal is csak egyszer találkozott, akkor nagyon nem jó ötlet... Még nem mondanám ezt valami komoly kapcsolatnak, korai lenne.
2012. máj. 29. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!