A párom szüleihez vigyem a gyerekem?
Első bemutatkozás lenne, ott alvással. Tudnak róla, hogy van gyerekem...
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak... vigyem vagy ne vigyem?
6. válaszoló vagyok:
Ha a pároddal még egyszer találkozott a gyermeked, akkor mégse vidd magaddal.
Ez tudod hogy lenne ideális?
Ha már ti hárman jól összeszoktatok, és úgy mennétek együtt, gyerekkel a szülőkhöz, akik látnák, milyen szépen elvagytok :)
Nem élünk együtt, tehát ez nem kivitelezhető szó szerint, hogy együtt megyünk 3-an...
De tényleg hülyén nézne ki, hogy mindenki feszeng.... ők is alig ismerik egymást.
Több mint egy hónapja vagyunk együtt, gyorsan haladunk, eddig nagyon jó irányba.
Jó érzés, hogy kíváncsiak rám a szülei - gondolom pedig, hogy miért. :) Lassan majd nekem is be kell mutatnom őt.
Bocs, de én inkább vinném magammal... Fura nekem, hogy ilyeneket írtok. Szóval nem javasoljátok, hogy az anyukájával legyen idegen helyen, inkább legyen nélküle 2 napig? Nekem mikor kicsik voltak, senkire sem bíztam volna még egy éjszakára sem. Ahova én megyek, oda megy a gyerek is, mert hozzám tartozik! Idegen hely.. pf. Ha elmegy nyaralni, akkor is idegen helyre viszi, idegen emberekhez.
Kedves kérdező, Te is úgy látod, hogy inkább másra hagyod a manót, minthogy veled legyen, mert attól félsz, ki mit szól??
Kedves utolsó!
Éppen ezért őrlődök... nekem is ez a véleményem, hogy az én gyerekem, hozzám tartozik. De igaza van a másik oldalnak is... Végül is nem olyan kicsi már és nem idegeneknél hagynám, hanem a szüleimnél. Szeret ott lenni. Kérdeztem amúgy.... aranyos volt, jönne, de mit fog ő ott csinálni?
Azért szerintem nem olyan szörnyű dolog, ha egy gyerek olykor a nagyszüleinél alszik. Oké, hogy van, aki nem igényli, hogy néha külön is menjen, de azért nem számít szerintem főbenjáró bűnnek, ha egy anyuka szeretne néha gyerek nélkül menni valahova. Most nem kimondottan erről az esetről beszélek, csak úgy általánosságban.
Pláne, hogy itt azért nem egy picike gyerekről van azért szó.
Na, nem szaporítom tovább a szót, én továbbra is azt mondom, hogy ilyen első találkozásra a szülőkkel én nem vinném magammal, de én tudom, hogy ilyen helyzetben úgyis feszengenék meg zavarban lennék, mert én ilyen vagyok, szóval előbb mindenképp megismerném a párom szüleit, mielőtt gyerekkel megyek hozzájuk.
hogyhogy még csak egyszer találkozott a gyereked a pároddal?
én itt egy 3.-at választanék,maradnék otthon a gyerekemmel és megmondanám a páromnak, hogy előbb a gyerekkel ismerjék meg egymást, hisz ti hárman fogtok együtt élni ha minden jól alakul és utána jöhetnek a szülők.
nekem furcsa a sorrend :/
Igen, nem kicsi gyerekről van szó, máskor is aludt már ott.
Amúgy nem akartam rögtön bemutatni egymásnak őket... találkoztunk mi egy párszor, és most hétvégén ismerték meg konkrétan egymást... a szülői bemutatást meg ő hozta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!