Miert nem veszik el a gyareket ettol a bolond notol?
Figyelt kérdés
“Nincs ebben semmi rossz. Mindig plasztikai műtéteket kér. Nagyon jól szeretne kinézni, és a zsírleszívás egy olyan műtét, amit mindig jól jöhet” – nyilatkozta 7 éves gyerekéről az anya, Sarah Burge, akit az emberi Barbie-babának csúfolnak. Mint mondta, úgy tekint az utalványra, mint egy befektetésre, mintha a lánya tanítattására tenne félre pénzt. A csodás ajándékra 7000 fontot, azaz valamivel több mint két és fél millió forintot költött.
2012. máj. 28. 16:05
1/4 anonim válasza:
Azért, mert manapság csak a pénz diktál. Ha van elég pénzed akár péppé is ütheted a gyereket, nem számít, a lényeg, hogy pénz van...Tudom kicsit túlzás amit írtam, de sajnos a "mai" világra ez a jellemző.
2/4 anonim válasza:
Mert az emberiség 90%-a agyhalott.
3/4 anonim válasza:
Egy ilyen kérdésre csupa-csupa közhelyet lehet válaszolni.
Mint ahogy meg is történt.
És még egy közhely: sokféle ember van, ilyen is. Ez még nem ok arra, hogy elvegyék tőle a gyerekét. Vett neki egy darab papírt rohadt sok pénzért. Ez szimpla ostobaság, de nem gyerekbántalmazás-
4/4 anonim válasza:
Szerintem egészségesebb lenne azt nevelni a gyerekébe,hogy fogadja el magát úgy,ahogy van.És csak úgy mellékesen,szerintem a plasztikai műtét után sokkal csúnyábbak lesznek az emberek,mert annyira látszik,hogy nem természetes az,ami rajtuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!