Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a bolond?

Szerintetek ki a bolond?

Figyelt kérdés
A férjemmel a nagyszüleinél lakunk már 5 éve. Mikor odaköltöztünk, akkor a nagymama fűt-fát beígért nekünk, hogy itt minden a miénk stb. Férjem meg örült is neki, hogy befogadtak minket, igaz 5 éven át mindig fizettük a rezsi 2/3-át, plusz egyéb költségeket is.Én mindig is saját lakásban szerettem volna lakni, de beletörődtem a sorsomba. A pokol kb. 1 éve szabadult el, a kislányom megszületésénél, mert az öreglány mindenbe beleszól, irányítani akar, amit nem nagyon hagytunk. Tudni kell róla, hogy a faluban őszerinte ő a szent asszony, mindenkinek azt beszéli, hogy ő nevelte fel a férjemet is (mert mintha nem lenne anyja?!), ő mos, főz takarít ránk,ő tart el minket az 50 ezer forintos nyugdíjából. Ha én nem takarítok, megenne minket a mocsok, mert egész nap nem csinál semmit se, csak a TV előtt fekszik vagy ül a szobájában és hallgatózik, hogy én mit csinálok. Sokat veszekedtek már a férjemmel, de a család szerint az lenne a megoldás, ha elköltöznénk. Ezzel csak annyi a baj, hogy a férjem nem akar elmenni. Nekem a rossz, mert én vagyok a vénasszonnyal egész nap és engem szekál, beszólogat, én meg tűröm és tűröm, de nem tudom meddig. Sajnos nekem nem lenne hová mennem ha elválnék, egyedül meg nem tudnék elmenni a kislányommal. A családomhoz se mehetnék, mert nekik is elég sok a bajuk. Pénzünk most nincs, mindent a házra költöttünk, mondván ott lakunk. Szerintetek hogy lehetne jobb belátásra téríteni a férjemet, hogy költözzünk el?Még ha albiba is mennénk az se ma lenne, mire összeszednénk magunkat anyagilag a költözéshez, mivel sok dolog hiányzik (mert a nagymama nem hagyta, h megvegyük, mondván már van és minek még egyet venni,ilyen a mosógép, hűtő).
2011. márc. 9. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem akar menni?
2011. márc. 9. 23:17
 2/11 anonim válasza:
A Mamó most az anyád vagy az anyósod?
2011. márc. 9. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:

nagyanyós

csak nehogy elváljatok, tönkretéve a kicsi gyerek életét!

El kellene költözni, vagy tűrni (füldugó? mp3zene)

2011. márc. 9. 23:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Anyósom anyja. Ma véletlenül meghallottam, hogy férjemet leköcsögözte, engem meg ribizett! Hát szerintem nem ezt érdemeljük, úgyhiszem tettünk már le az asztalra neki. Férjem pedig sajnálja, a belefektetett energiát,amit a ház körül tett. Csak nem tudom,hogy megéri-e ezért beáldozni a családját. Amúgy jól kijövünk egymással a férjemmel,főleg mióta megszületett a lányunk.
2011. márc. 9. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:
jó tanács: vannak bútorozott albérletek,menjetek olyanba,és majd ott összegyűjtetik a külön lakáshoz val dolgokat
2011. márc. 9. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk miért nem akar menni a férjed.
2011. márc. 9. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nektek pénzetekbe került az öreglány házának a rendbetétele,és ennek ellenére kénytelenek vagytok elmenni,akkor valamennyit téritsen vissza.De azt nem értem igazán,hogy a férjed miért nem szól rá eréjesebben a nagymuterra?Egyébként neked sem kellene szótlanul türnöd,ha egyszer úgy isten igazából kiosztanád,de úgy ahogy az a könyvekben megvan irva,szerintem befejezné a cirkuszt.
2011. márc. 9. 23:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Férjem azért nem akar költözni,mert ezek után is szeret itt lakni,meg éveken át azt hallgatta,h itt minden az övé. Be van szédítve. Ráadásul azzal se megyünk semmire se ha ordítunk az öregasszonyra,sőt még ő a szegény áldozat,h lelki terrorba tartjuk. Mostanában azt beszéli,h kikapcsoltatja a közüzemi szolgáltatásokat,hátha eltakarodunk. Volt már olyan hogy kiosztottam rendesen,de majdnem nekem fordította anyósomat meg a férjemet. Tudja az egész rokonság, hogy hülye,de nem tudunk vele csinálni semmit se,a faluban az emberek elött nagyon eladja magát úgy,hogy mi vagyunk a hülyék. Meg szerinte mi csak lelakjuk a házat. Még jó,h annak idején névre szóló áfás számlát kértem. :) Nagyot néz majd ha egyszer benyújtom neki a számlát.
2011. márc. 10. 00:51
 9/11 anonim ***** válasza:

jogilag rendben, hogy a tietek a ház, ha végre az ördög rászánja magát, hogy elvigye a pokolba?

ez fontos

utána meg MENJETEK KÜLÖN - a legszebb éveiteket- mikor kicsi gyerek van - azt akarja tönkretenni!!!!

Egymásra és a kicsire figyeljetek. Inkább szegényebben kell élni, mintsem hagyni, hogy megmérgezze a kis családotokat!

2011. márc. 10. 07:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem kell az ördögnek se, az anyja is él még ő 95 éves.

Ezt már 30 éve eljátszotta anyósomékkal. Előbb utóbb én elmegyek innen, a férjemmel vagy anélkül. Vendégeket se enged ide, a rokonaink is csak ünnepekkor jöhetnek. Nem mondja ki nyíltan az öreglány csak duzzog ha valaki jön hozzánk. Mindenkit elűz, majd magára marad, én soha többet nem fogom látogatni az biztos.

2011. márc. 10. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!