Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a bolond?

Szerintetek ki a bolond?

Figyelt kérdés
A férjemmel a nagyszüleinél lakunk már 5 éve. Mikor odaköltöztünk, akkor a nagymama fűt-fát beígért nekünk, hogy itt minden a miénk stb. Férjem meg örült is neki, hogy befogadtak minket, igaz 5 éven át mindig fizettük a rezsi 2/3-át, plusz egyéb költségeket is.Én mindig is saját lakásban szerettem volna lakni, de beletörődtem a sorsomba. A pokol kb. 1 éve szabadult el, a kislányom megszületésénél, mert az öreglány mindenbe beleszól, irányítani akar, amit nem nagyon hagytunk. Tudni kell róla, hogy a faluban őszerinte ő a szent asszony, mindenkinek azt beszéli, hogy ő nevelte fel a férjemet is (mert mintha nem lenne anyja?!), ő mos, főz takarít ránk,ő tart el minket az 50 ezer forintos nyugdíjából. Ha én nem takarítok, megenne minket a mocsok, mert egész nap nem csinál semmit se, csak a TV előtt fekszik vagy ül a szobájában és hallgatózik, hogy én mit csinálok. Sokat veszekedtek már a férjemmel, de a család szerint az lenne a megoldás, ha elköltöznénk. Ezzel csak annyi a baj, hogy a férjem nem akar elmenni. Nekem a rossz, mert én vagyok a vénasszonnyal egész nap és engem szekál, beszólogat, én meg tűröm és tűröm, de nem tudom meddig. Sajnos nekem nem lenne hová mennem ha elválnék, egyedül meg nem tudnék elmenni a kislányommal. A családomhoz se mehetnék, mert nekik is elég sok a bajuk. Pénzünk most nincs, mindent a házra költöttünk, mondván ott lakunk. Szerintetek hogy lehetne jobb belátásra téríteni a férjemet, hogy költözzünk el?Még ha albiba is mennénk az se ma lenne, mire összeszednénk magunkat anyagilag a költözéshez, mivel sok dolog hiányzik (mert a nagymama nem hagyta, h megvegyük, mondván már van és minek még egyet venni,ilyen a mosógép, hűtő).
2011. márc. 9. 23:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

imádkozom érte, hogy ne essen szét a családotok -

csak együtt menjetek! ez mindennél fontosabb -

a kisgyerekeket lelki nyomorékká teszi a válás!!! nehezen gyógyul.

2011. márc. 10. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!