Másnak is ilyen "bolond" családja van?
Apum minden nap veszekszik valami miatt. Ha vásárolni vannak,és nagyritkán elkísérem őket,akkor is csak a vita megy köztük. Van egy hugom, ő nagyon zsivány,most az egész család azzal van elfoglalva,hogy én állítólag cigizek,mikor még a szagát sem bírom,és a tesóm nagyban veszi és szívja a cigit, aztán a csikket behozza a házba,eldugja,és felkiált hogy mit talált,biztos én dugtam el. Anyám meg este főleg bolond. Kiabál velem,rámszól hogy ne egyek,meg ne igyak ezt meg azt,ha gépezek az a baj,ha a konyhában vagyok és segítek az a baj,itt minden baj. Semmit nem tudok velük megbeszélni,pedig most főleg kéne!! A tanulásban se segítenek, barátnők szoktak,nekik mondok el mindent.
17L, tesóm 14L
Sokkal bolondabb :) Amikor legközelebb hugod ilyet csinál, mondd meg hogy hazudik és kész.
Örülj neki, hogy nem segítenek, abból is veszekedés lenne: én is irigyeltem, azokat akiknek segítenek a szülei. Egyszer rávettem anyámat, hogy tanuljon velem...bár ne tettem volna :)
Szerintem elég szűk látókörűek (ne haragudj) a szüleid, ha elhiszik a húgodnak azt, h te cigizel. Hiszen ha cigiznél, azt nyilván titkolnád, és nem a házban szórnál el itt- ott csikkeket. Na, mindegy...
Egyébként a tanulásban mit kéne segíteniük? A legtöbb ember már általános felsőben önállóan tanul.
De hogy valami hasznosabbat is írjak: hagyd őket figyelmen kívül. Vonulj be a szobádba, olvass, hallgass zenét, tanulj, ne menj velük vásárolni! Ennyi. Nem mondom, h vond ki magad a családi életből teljesen, de mikor látod, h feszült a helyzet, légy láthatatlan, mert így úszod meg a legkevesebb veszekedéssel.
Szia.
Nálam szerintem még rosszab a helyzet... nev.apum egésznap dolgozik.. anyum egésznap itthon van az öcsémmel ( 1 éves) És ha hazajövök a suliból rögtön megy a veszekedés... rámszól hogy ne legyek a konyhába, ne hagyjam ott a poharat.. segítsek neki... vigyázzak az öcsémre.. és egésznap a veszekedés megy.. aztán hugomat hazahozom (nekem kell!) ( 6 éves) Ő folyton árulkodik.. bejön a szobámba.. öcsémmel szaladgálnak amikor tanulnák.. aztán .. még emelett próbáljak meg tanulni..
Nagyon idegesítőek.. elegem van már belőlük...
15L
Ügyes vagy, gratulálok :D ahogy látom, nem is volt nehéz :)
csak így tovább! első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!