Nektek ki a "legfontosabb a világon"? A párotok, vagy a gyereke (i) tek?
nagyon furcsa dolog ez. Egyrészt mert a férjedet nőként, a gyerekeidet anyaként szereted, szinte összehasonlíthatatlan a két dolog. Másrészt a gyerek védtelen, kiszolgáltatott, neked kell védened. Én elosztom a dolgokat. Nem pénzes példát mondok, hanem mást. Én minden este imádkozom egészségért a két gyerekemnek és a férjemnek. Mindíg a gyerekeket veszem előre az imámban. De ha a párom pl. úton van, vagy nincs itthon, őt szoktam előre venni, hogy vigyázzon rá a Jóisten a hazafelé vezető úton, ne legyen balesete, stb. A 100 forintomat hogy osztanám? Egyszer a gyerek kapna, egyszer a férjem. Szerencsére nem kell ilyesmin döntenem.
De azért is furcsa dolog, mert hiába szereted elvileg jobban a gyerekeidet, a gyerekek felnőnek, jobb esetben 25 évet veled élnek, aztán családot alapítanak és onnantól kezdve a saját párjuk és a saját gyerekeik fontosabbak lesznek nekik, mint a szüleik. Mint mi. A párod pedig jobb esetben egy egész életet él le veled, nem 25 évet, hanem 50-60 évet is akár. Mégis a gyereket helyezed minden elé.
Summa summárum én nem hasonlítom egymáshoz a két szeretetet, mert nem egyformák. Mindannyiukat imádom, mert ők a családom.
Kedves utolsó számból vetted ki a szót (írást), szó szerint így gondolom ahogyan te!
Nagyon fontosak nekem a lányom és a férjem, de a szüleim és a testvérem is.
24.-nek!
Szerinted ha valaki azt mondja hogy neki a gyereke a legfontosabb akkor ott már mindjárt párkapcsolati gondok vannak?Meg már akkor nem szerette igazán mikor hozzáment? Azért ekkora hülyeségeket ne írjál már légyszíves.
Nekem a gyerekem a legfontosabb.DE ettől még szeretem a férjemet!Nyilván amíg csak ketten voltunk addig ő volt az első,mikor megszületett a kislányunk onnantól kezdve pedig már a kislányom.És igenis nálam úgy van a sorrend első a kislányom utána jön a férjem.Lehet hogy számodra ez érthetetlen de van ilyen is.És ettől még boldogan élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!