Ha terhes leszel, neked is a benned fejlődő baba lesz a legfontosabb?
Megérted azokat a nőket is, akik ha kiderül hogy babát várnak, attól még ugyanúgy élik az addigi életüket tovább, és nem a baba lesz a legfontosabb?
pl. nem járnak terhesgondozásra, nem esznek megfelelően, nem vigyáznak magukra, nem járnak el rendszeresen terhesgondozásra...stb
Nem!
Én még csak 21 éves vagyok, és 6 hetes babás, de Ő a legfontosabb nekem! :) Már most is!
Vele kelek, vele fekszem, Rá gondolok mindig, hogy mekkora csoda történt velem! :))
A mozdulataim finomak lettek, úgy viselkedek mint egy porcelánboltban :) Sok gyümölcsöt-zöldséget eszem, szedek vitamint.
Eddig minden nap edzettem, kiskorom óta aerobikozom, fitnessezem, most ezt hanyagolom, igaz, hiányzik, de nem szeretnék ugri-bugrizni. Szoláriumba is jártam sokat, de azóta, hogy kiderült, hogy babás vagyok nem voltam, és nem is fogok járni :))
Szóval nekem a kisbabám az első!!!
Mármint úgy érted, hogy minden más háttrébe szorul?
Mert ha így érted, akkor nekem pl. nem a baba a legfontosabb, ezért a kérdés kicsit fura. (vagy csak én értem félre:D)
Jelenleg a baba egészsége fontosabb az én kényelmemnél, vagy jólétemnél, ezért odafigyelek rá, és magamra is, hogy a lehető legjobbat adjam neki.
De attól még nem lesz ő fontosabb pl. a fiamnál, hanem ugyanolyan fontosak.
És ugyanolyan fontos a férjem is.
Vagy arra gondolsz, hogy mi a véleményem arról, aki veszélyezteti a pocakban lévő babáját azzal, hogy pl. alkoholt iszik, cigizik, és nem csináltatja meg a vizsgálatokat?
Szomorú vagyok, hogy létezik ilyen ember, és szívből kívánom, hogy egészséges picije szülessen, és nőjön fel a feladathoz, hogy teljes életet biztosíthasson a gyerekének.
Amiről írsz, az két különböző dolog.
1. Akik nem járnak terhesgondozásra, nem esznek megfelelően, nem figyelnek magukra azoknak a baba teljesen a háttérbe szorul. Itt nemhogy nem a legfontosabb, de a fontos kategóriában sincs.
2. A legfontosabb nem a bennem fejlődő baba. Nagyon-nagyon sok fontos dolog van az életemben, nem kizárólagos első a bennem alakuló kis élet. A 4 éves kisfiamat, a férjemet, a szüleimet, az otthonomat ugyanolyan fontosnak találom, nem zárhatom ki a babám miatt.
Tehát nagyon fontos, de nem a legfontosabb, élem az életem, dolgozom, bevásárolok, főzöm, játszom a gyerekkel, felköszöntöm anyukámat anyák napján, elmegyek a férjemmel vacsorázni. Minden megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!