Nektek ki a "legfontosabb a világon"? A párotok, vagy a gyereke (i) tek?
Gondolkodás nélkül a gyerekem a legfontosabb!
Szeretem a férjemet is,de a kislányunkért bármire képes lennék.
Kedves 18as válaszoló eszem ágában sincs rád vagy másra erőltetni semmit mert nem áll érdekemben. Csak őszinte voltam és csak írtam valamit szerintem ez nem erőltetés.
Megértem a te nézőpontodat, de te is tartsd tiszteletben az enyémet. Ja és attól hogy nekem a párom a legfontosabb attól nem biztos, hogy nem szeretem annyira a gyerekeimet mint te...
Utolsó, szóval nem mondtam, hogy nem szereted annyira mint én :)
Ha úgy tűnt ezt gondolom, akkor bocsánat. Megértem a te nézőpontodat is, gondoltam leírom én is a sajátomat. :)
20-as aki szeirntem nem így gondolkodik mint te vagy én ott párkapcsolati probléma van a mélyén és ezért tezsnek egyböl külömbséget. vagy már eleve olyan meberhez mentek aki akkor sem volt fontos csak már nagyon kellett a gyerek, így megfelelö sperma donor a párjuk.
ha egy normál kiegyensúlyozott kapcsolatba jön a gyermeke, ott a fele egyszinten vannak a gyerekekt anyai a férjet nöi szeretettel szereti a nö.ès mindegyiknek azt adja meg amire a másiknak szüksége van.
Kedves Kérdező!
Akkor mi nem értünk egyet, én a gyerekemet nem ajándéknak tekintem.Ő azért született, mert akartam, akartuk a férjemmel.
Nem vagy Te esetleg mélyen vallásos?Tőlük szoktam hallani, hogy a gyereket "ajándéknak" tekintik.
Nálam külön van két eset: ha a párom nem a gyerek apja, akkor egyértelműen a gyerek az első.
Ha a párom a gyerekem apja, akkor nehezebb a kérdés. Azért születhetett meg a lányom, mert őszintén és szívből szeretem a párom, rábíznám az életem. Együtt, közösen vállaltunk egy gyereket. Fogta a kezem az ultrahangnál, együtt választottuk ki a gyerekágyat, a babakocsit, esténként beszélgetett a pocakommal. Együtt sírtunk-nevettünk a szülőszobában. Az ő vállán sírtam a hasfájós korszakban, ő lepett meg azzal hogy kivett egy-egy nap szabadságot, ő hozott haza nekem egy kis fagyit, sütit. Őt hívom fel, ha a lányunk valami újat csinál. Ezek olyan dolgok, amik örökre összekötnek minket.
Nem tudnék választani.
Ha lenne 100 ft-om, arra költeném amelyiküknek szüksége van rá. Ha egyiknek sem lenne rá szüksége, félretenném és gyűjtenék, hogy mindkettejüknek tudjak valamit adni :-)))
Nehéz kérdés,Mert nekem ők ketten a legfontosabbak a világon.
Anyaként a kisfiam, nőként a párom.De mint írtam nekem ők ketten a mindenem:)
Ha utolsó 100 ft-om lenne, akkor annak venném meg,akinek éppen nagyobb szüksége van rá.De a kisfiunk kapna belőle valamit,mert ő még kicsi és nem érti meg,ha valamit nem kaphat meg.:(Mi meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!