Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyukáról? Megint én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Szóval van egy anyuka játszótéren aki mindig maxon hallgat zenét(fülhallgatóval). Ez önmagában nem zavar,de ha odajön hozzám beszélgetni ki nem venné a fülhallgatót a füléből.Ez viszont annál inkább zavar.Beszélgetünk a zene a fülében,úgy érzem nem figyel rám és szerintem az a minimum,hogyha társalgunk megadja azt a minimális tiszteletet,hogy nem hallgat közben zenét.Ezt ma délelőtt elmondtam neki és még ő volt felháborodva.

Szerintetek kinek van igaza?Ti szoktatok ilyet csinálni?Egyáltalán szoktatok fülhallgatón zenét hallgatni,ha a gyerek veletek van?

2012. máj. 5. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem halál gáz..nem csak anyukán hanem mindenkin zavar. Akkor ne beszélgessünk, ha ő inkább zenét hallgat, nem baj ha azt választja csak a kettőt egyszerre ne már:)) Vegye ki a füléből. Ugyanez a napszemüveggel is. Utálom ha nem látom a másik tekintetét beszéd közben.

Én is leveszem ha beszélgetek.

2012. máj. 5. 17:21
 12/12 porcukormókus ***** válasza:
Hihihi.. Biztos ő írta ki azt a kérdést.. :)
2012. máj. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!