Mi a véleményetek az ilyen anyukáról? Megint én vagyok a rossz?
Szóval van egy anyuka játszótéren aki mindig maxon hallgat zenét(fülhallgatóval). Ez önmagában nem zavar,de ha odajön hozzám beszélgetni ki nem venné a fülhallgatót a füléből.Ez viszont annál inkább zavar.Beszélgetünk a zene a fülében,úgy érzem nem figyel rám és szerintem az a minimum,hogyha társalgunk megadja azt a minimális tiszteletet,hogy nem hallgat közben zenét.Ezt ma délelőtt elmondtam neki és még ő volt felháborodva.
Szerintetek kinek van igaza?Ti szoktatok ilyet csinálni?Egyáltalán szoktatok fülhallgatón zenét hallgatni,ha a gyerek veletek van?
nem nagy ügy, kerüld a társaságát, és ne válaszolj neki amíg ki nem veszi a füléből a hallgatót, el is mondtad neki jól tetted
majd felfogja talán egyszer
de ha nem attól te még legyél nyugodt, vidám és hagyd a fenébe az ilyet
Valóban udvariatlanság a részéről. Én még a napszemüveget is mindig leveszem ha beszélgetek valakivel, mert úgy illik.
Ha folyik a könnyem a naptól (nagyon érzékeny szemű vagyok), akkor elnézést kérek és visszaveszem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Utolsó vagyok,megtaláltam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!