Debreceni állatkertről és a nyíregyházi állatkertről írtok véleményeket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 17:22
1/7 anonim válasza:
A nyíregyházi vadaspark csodálatos, és hatalmas! :) - sajnos mi a Dunántúlon élünk, fősulira jártam oda, akkor többször is kilátogattunk, s azóta gondolom még fejlődött, egyszer biztosan elviszem a kislányomat, ha picit nagyobbacska lesz, mert ezt látnia kell!
2/7 anonim válasza:
A debreceni állatkert elég gyatra.. Akkor inkább Nyiregy!
3/7 anonim válasza:
Nyíregyházi vagyok, az állatkert mesés. Egy hatalmas erdőben van az egész és folyamatosan fejlődik. Van már Tarzan-ösvény is. Fél nap, míg körbejárjátok. Rengeteg állat van és nem kis ketrecekbe zsúfolva, hanem szép nagy kifutók vannak. Meg sok büfé, fagyis, bazár, stb. Már sokszor voltam.
4/7 anonim válasza:
Debreceni vagyok, a nyíregyi valóban mesés, de szerintem a db-i is nagyon szépen fel van újítva. Ár-érték arányban azonban mégis a nyíregyházit ajánlanám.
5/7 anonim válasza:
detto mint az utolsó.ár-érték arányban nyíregyháza a nyerő.mi is debreceniek vagyunk,minden nyáron elmegyünk mindkettőbe,de nyíregyháza veri debrecent.arra figyeljetek,hogy hétvégén és ünnepnapon rengetegen vannak,hatalmas a sor a pénztárnál.mi hétköznap szoktunk menni,már reggel kilencre ott vagyunk,így van parkoló is.később már nehéz parkolni is
a debreceniért nem utaznám át az országot,de mivel itt lakunk,el szoktunk menni.a fiam ezt is élvezi
6/7 anonim válasza:
A Nyíregyházi nálunk is kedvenc,meseszép a zöld-piramis része is.Visszajárók vagyunk minden évben(Egerből)már icipici babaként is vittük őket(rájuk fogva :D saját örömünkre)Persze most már aktív nézelődők ők is!Csak ajánlani tudom!
7/7 anonim válasza:
Nyíregyen a fóka-show is nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!