Lehet gyermeket nevelni civilizációtól messze?
Figyelt kérdés
Jó-e ha ki zárjuk a civilizáció vívmányait használati dolgait kicsi életéből,hiszen 18-20 év múlva taúlja meg miközben megvetik vagy lenézően bánnak majd vele miközben először lát valamit.Olyan ez mintha valakit bahy egy családot 30-35 évre bezárja magát majd hyermek újra taúlja.2012. ápr. 29. 19:39
21/22 A kérdező kommentje:
Egyik kérdés adja a másikat,én is telejesn megértem a nonádokat életvitelüket meg mindent de ezeknél a nomádoknál azt nem értem miért nincs nagymama,más rokonság ez így nem nomád élet igazán az volna ha minden család tag együtt lene és talán nomád család mint szomszéd.Így valami önfejűség ez kizárni mindenkit csak ők legyenek magukban valahol egy kicsit lenézéssel közeledek feléjükHogy ismételjem megint magam bóvalódi nomád élet nagymamma nagypapa meg a többiek és szomszédokkal.Ez inkább önzés részükről ihaz olvasni jobban tud mint az összes többi ember tanlö gyermek akkor nem tudom minek menne el könyvtárba ha pusztán szeretnek élni én is szívesen kimennék faalut is jobban szeretem mint a panelt.
2012. máj. 4. 19:57
22/22 anonim válasza:
Na közben megtaláltam a természetes vetélésről a bejegyzést:
nekem ez erős. Ti bevállalnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!