Aki 4-5 éves kor körül adta oviba a gyermekét: miért döntöttél így?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 12:17
1/1 anonim válasza:
Mert otthon voltam a kicsivel, a nagy meg nem volt érett az ovira. Üvöltött, éjjel felriadt, bepisilt stb.1 hónapm után kivettem. Fél év múlva 4 évesen ment. Azóta semmi gond. A gyerekek nagy része nem érett 3 évesen arra hogy egész nap közösségben legyen. Tudományosan igazolt, hogy egyéni eltérésekkel, 3-5 éves kor között lesznek érettek az ovira. Ha tehetném én egy gyereket sem adnék be 3 évesen, inkább a szülővel kellene közösségi programokat csinálni, ahol találkozhat gyerekekkel. Tudom hogy az az indok az ovira és bölcsire, hogy kell a gyerektársaság. Ez igaz is lehet, de biztos hogy nem napi 8 órában. Ez csak egy szükséges rossz, ha vissza kell menni dolgozni az anyukának, de nem szolgálja a gyerek javát. A kicsimnek sajnos mennie kell 2,5 évesen, akár akarjuk akár nem, mert tovább nem vállalják a nagyik. 1,5 éves korától dolgozok, de ha akkor bölcsibe kellett volna adnom, inkább maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!