Hat ev koruli gyermeket mennyi idore hagynal egyedul otthon?
A gyermekeim meg joval kisebbek, meg el sem tudom kepzelni, hogy 2-3 ev mulva egyedul itthon maradhatnak, foleg, hogy ketten vannak, igy meg konnyebben talalnak ki olyan dolgokat, amiket nem kellene...
De kivancsi lennek, hogy mas egy hat ev koruli gyereket (kistestver nelkul) mennyi idore hagyna otthon nyugodt lelkiismerettel egyedul.
Nem véletlenül van napközi a suliban sem 4 osztály
ig
Koszonom a valaszokat!
Akkor ezek szerint nem en vagyok a defektes. Mar azt hittem, hogy en vagyok zizi, mert egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ennyi idosen mar egyedul hagyjam majd itthon a gyermekeimet (akar egyedul, akar egyutt).
A szomszedasszony nezett ram furcsan, merthogy most kezd majd uj helyen dolgozni, ugy nez ki, hogy szinte minden este 2-3 orat egyedul lesz itthon a gyermeke. Uj elettarsa van, a pasit alig ismeri a gyerek, nem is igazan tud vele mit kezdeni, de egy ideig vele lesz a kislany, de Anyuka csak 2-3 oraval azutan fog hazaerni, hogy a pasi elindul dolgozni.
En meg ra mertem kerdezni, hogy nem-e felti itthon hagyni egyedul, de kb en voltam hulyenek nezve, merthogy miert feltene, nez majd addig meset, hagynak neki inni/enni, 9-10 korul meg hazaer ugyis valaki es akkor lefektetik.
Mondom, en vallalom, hogy neha tulfeltem a gyerekeimet, de ez azert nekem soknak tunik, de nem az en dolgom.
Felajanlottam Neki, hogy mi altalaban itthon vagyunk, ha baj van, akkor csengessen at a kislany. (Nem kerdezte meg, de rendszeres gyermekmegorzest nem tudok es nem is akarok felajanlani, mi is dolgozunk sokat, estenkent az en gyermekeim 8-tol agyban vannak, meg azutan csinalom a hazimunkat. Meg penzert sem akarnek nap, mint nap keso este mas gyermekere vigyazni, de ha baj van (ami ne legyen), akkor persze segitek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!