Beveszik délelőttre bölcsibe a két éves gyermekét annak az anyukának, aki a fél éves kistesókkal (ikrek) van otthon?
nem tudom
de én biztosan nem adnám be
pont most olvastam erről. ikrek esetében a nagyot beveszik, de kérvényt kell írni, hogy "egyéb ok miatt" nem tudod ellátni a nagyot. hülyén hangzik, de erre lehet hivatkozni, hogy a picik mellett nem jut elég időd rá, nem tudod gyerektársaságba hordani.
viszont gondold át, hogy tényleg ezt akarod-e.
egyrészt (pont most kezdte a 2 évesem a bölcsit, így látom) pár hét után már nem olyan buli a bölcsi, kicsi még ahhoz, hogy másokkal játsszon és idegen gondozónénik szólnak rá, nevelik, sőt gyakran idő sincs rá, hogy mondókázzanak, énekeljenek a kicsiknek mert gyakorlatilag sorba pisiltetnek-itatnak, orrot törölnek, stb.
a másik, hogy egy kicsitől veszed el esetleg a helyet akik nagyon rossz anyagi körülmények között élnek és anyának vissza kéne menni dolgozni de nincs hely.
nehéz döntés, nem is azért írtam le, hogy ítélkezzek csak tényleg gondoljátok át, jó lenne-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!