Válságban van a házasságom? Többi lent.
A mai világban ritka "példányok" vagyunk mi a férjemmel, mert én 16, ő 20 éves volt amikor összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, 18 éve. 2 pici gyermekünk van, 2 és 5 évesek. Több hullámvölgyböl kimásztunk már, most épp a közepében vagyunk egy újabbnak.A legnagyobb gond , hogy nem beszélgetünk annyit már, csak élünk, tesszük a dolgunkat nap mint nap, kezdünk teljesen elhidegülni egymástól. A szex is nagyon ritkán van, sajnos lehetőség sincs nagyon rá (gyerekek miatt, vagy mert nem egyedül lakunk, a kicsi még velünk alszik...stb.)Nem tudom mit tegyek, nem szeretném ha ez így menne tovább!!!
Ha valaki volt hasonló helyzetben, vagy van jó ötlete szívesen venném!! Köszönöm!!
Szia!
4 gyerekes anyuka vagyok,17 éve házas.Mi is sok hullámvölgyön átmentünk már.
Amit én megtanultam, mindenért tenni kell a jó házasságért is.
Ha úgy érzed kezdtek elhidegülni egymástól akkor tegyél ellene,kezdeményezd te a beszélgetést.
A szexet is meg lehet oldani csak szervezés kérdése.
Vannak jó könyvek is ezzel kapcsolatban,bár amiket én olvastam keresztény könyvek.
Első vagyok
Kínos kérdés, nem lehet, hogy van valakije? Nincs valami prosztata gondja?
Akkor most bujj oda mellé és szeretgesd meg!
Az első lépes ,hogy jobb legyen.
Egyébként lehet nagyon fáradt,mennyit dolgozik?
Első vagyok
Egyik nap amikor tutira tudod, hogy nincs semmi elfoglaltsága, szervezd le, hogy elvigyék a gyerekeket, főzd/süsd meg a kedvencét, öltözz fel csinosan/kihívóan, teríts meg szépen és a többit már a fantáziátokra bízom :P
Egy próbát megér!Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!