Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy nagyon válságban van a házasságom és szeretnék tanácsot kérni hova forduljak hogy ez megváltozzon vagy valami jó tanács?
Igen, nálatok egy beszélgetés, "ki mit vár a másiktól" témáról lehet helyrehozná a dolgokat.
Sokmindenből akadhat a probléma... Sok a három gyerek, elhiszem hogy kimerülsz. Szokott segíteni a gyerekek körüli teendőkben? A gyerekekkel törődik? Annyira nem lehet ilyenkor a kívülállóknak véleményt mondani. Csak saját tapasztalattal tudok segíteni: Én is váltam, 1 gyerekkel.. Az én férjem sem foglalkozott velünk, csak dolgozott-hazajött.. Eljutottunk odáíg, hogy alíg beszélgettünk, Ő intézte a dolgát és én az enyémet. Időnként mondogattam,hogy ez nekem nem jó így... Nem változott semmi... Nekem csak a gyerek és a munka tette ki a napjaimat, azon kívül semmi más... Neki megvoltak a barátai,(barátnői) és velük ki tudott kapcsolódni.. Hiába próbáltam, hogy hozzuk helyre, nem ment. Kettőn áll a dolog,ez biztos. Végül elváltunk, és mindenki éli a saját életét. Én helyrehoztam a miénket a gyerekkel, ami nem volt könnyű. Neki is van másik családja már. Az egészben az volt a lényeg,tökmindegy hogy mik történtek, hogy nem illettünk össze. Ő teljesen más ember mint én, más az elképzeláse az Életről. Úgy gondolom, egy kapcsolatban nem szabad elvárni azt,hogy a másik teljesen kicserélődjön.. Ha gyerek van, akkor van már felelősség,és át kell gondolni a dolgokat az biztos. De egy Életen át boldogtalanul élni, az nem éri meg...
Nem tudom, hogy mi a baj ott, ahol évekig nem akar szexelni a pasi.Én 14 éve vagyok férjnél, de a férjem minden pillanatban képes lenne velem lenni.A heti 4-5 simán megvan, és ezek szeretkezések, nem dugások.
Hogy mit tehetnél?Szerintem változz, légy más mint eddig, másik frizura, csinosabb ruha,légy szexi, de távolságtartó, egy új parfüm, stb.Ezek szerintem bejönnek, ha még van valami kis parázs a férfiben.
Hogy mit tehetnél?Szerintem változz, légy más mint eddig, másik frizura, csinosabb ruha,légy szexi, de távolságtartó, egy új parfüm, stb.Ezek szerintem bejönnek, ha még van valami kis parázs a férfiben.
Ezzel egyetértek... Neked is jót tenne egy kis változás!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!