Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy nagyon válságban van a házasságom és szeretnék tanácsot kérni hova forduljak hogy ez megváltozzon vagy valami jó tanács?
nézd, egy biztos. Ennyi év után csökkenni szokott általában a szex kedv a (megszokott) társ irányába. Más dolgok kerülnek előtérbe. ez a más dolog nem a szgép kéne legyen, én ebben látom a problémát. próbáljatok kimozdulni otthonról közösen (3 gyerekkel ez nem könnyű, tudom), akkor ő is elszakad a géptől, veletek van, és hátha visszatalál hozzád is. De azt sztem ne várd, hogy olyan gyakran fog kívánni, mint esküvőtök idején. És szerintem az nagy szó, hogy nem csaljátok egymást. Ez igy normális, elfogadható.
Ha nagoyn nem jön össze, vidd el orvoshoz, nehogy az legyen hogy szervi, eü-i gond van a csökkent libidó hátterében, mert ez is egy lehetőség.
Gary Capman-Egymásra hangolva-5 szeretetnyelv a házasságban
Ha ezt elolvasod helyre fog állni a házasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!