Milyen sűrűn mondja a párod neked, hogy szeretlek, gyakran bókol, kedveskedik?
Azt,hogy szerelek kb.annyiszor,ahányszor én,többnyire az intim pillanatokban.De legtöbbször kedvesemnek,szivemnek stb.szólítjuk egymást.Inkább tettekkel bizonyítjuk a szeretetünket.Ha fáradtan jön,haza,megkédezem,mi bántja, stb, Ő viszont,ha látja,hogy fáradt vagyok,megkérdezi,mit segítsen,foglalkozik a gyerekekkel stb.
Az egymásrafigyelés a fontos,nem a szavak.
Nekem szinte soha:(
Néha gondolkodom is rajta,hogy egyáltalán szeret-e?
Ha rákérdezek,azt mondja nem kell azt folyton mondogatni....hát folyton nem is de néha jól esne..
Nem mondja de érzem.
Nem birnám elviselni ha felhivna és örökké "szeretlekezne",az idegesítő.
Szia!
Nálunk a helyzet adja... Van hogy egy nap 5ször-10szer is mondja (intim pillanatban, elköszönésnél, telefonon)
Amikor úgy veszem észre hogy fáradtabb akkor viszont csak napi kb 2szer!
Minden nap legalább egyszer mondja, de van, hogy többször is.
Tettekkel pedig már 9 éve bizonyítja. :) Ha nem mondaná, akkor is teljesen biztos lennék benne, hogy így van.
Naponta tobbszor is mondja.
De tettekkel is bizonyitja.A haztartasba rengeteget segit pedig kemeny fizikai munkat vegez es nagyon faradt mire hazajon.Es szamithatok ra ha epp rossz kedvem van,neki mindent elmerek mondani.Egymas legfobb bizalmasai vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!