Mit gondoltok azt Eszter névről?
Én is Eszter vagyok, imádom! Szerintem rajtam kívül alig vannak, akik ennyire szeretnék a nevüket, és büszkék rá :) A vezetéknevemhez tökéletesen passzol, valóban nőies, tiszta, lágy. Vidám, optimista, életrevaló lánynak tartanak. :)
L/16
Szia!
Hogy milyen érzéssel udvaroltam Eszternek anno? Hát,jó! :D
Az élményeim pedig vegyesek. Egy olyan lány,akinek mindennél fontosabb a vallás,határozott,azonban elég bunkó teremtés(Szeret beszólogatni).
Nos,magával a névvel nincsen bajom,de ha egyszer gyermekáldásban lesz részem,és kislány lesz,biztos,hogy ezt e nevet nem fogom választani.
Én is Eszter vagyok,annyira nem tetszett soha, az eredete és hangzása miatt, de a vezeték nevemhez jól megy. Különösebb bajom nincs vele.
Sokan azt írtátok az Eszterek optimisták,pozitívak,élet vidámak stb. na én egy depressziós, szomorú,antiszociális viselője vagyok a névnek és amúgy normál testalkatú :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!