Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azt Eszter névről?

Mit gondoltok azt Eszter névről?

Figyelt kérdés
Meséljetek milyen jó és rossz élményetek vannak az Eszterekről, és mit sugároz számotokra ez a név??? Srácok ti milyen érzéssel udvaroltok egy Eszter nevű lánynak??

2012. ápr. 7. 15:34
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Én is Eszter vagyok, imádom! Szerintem rajtam kívül alig vannak, akik ennyire szeretnék a nevüket, és büszkék rá :) A vezetéknevemhez tökéletesen passzol, valóban nőies, tiszta, lágy. Vidám, optimista, életrevaló lánynak tartanak. :)

L/16

2012. júl. 2. 14:15
 32/34 anonim válasza:

Szia!

Hogy milyen érzéssel udvaroltam Eszternek anno? Hát,jó! :D

Az élményeim pedig vegyesek. Egy olyan lány,akinek mindennél fontosabb a vallás,határozott,azonban elég bunkó teremtés(Szeret beszólogatni).

Nos,magával a névvel nincsen bajom,de ha egyszer gyermekáldásban lesz részem,és kislány lesz,biztos,hogy ezt e nevet nem fogom választani.

2013. jan. 1. 21:18
 33/34 anonim válasza:

Én is Eszter vagyok,annyira nem tetszett soha, az eredete és hangzása miatt, de a vezeték nevemhez jól megy. Különösebb bajom nincs vele.

Sokan azt írtátok az Eszterek optimisták,pozitívak,élet vidámak stb. na én egy depressziós, szomorú,antiszociális viselője vagyok a névnek és amúgy normál testalkatú :D.

2014. aug. 20. 22:42
 34/34 anonim ***** válasza:
Az én korsztályomban (fiatal huszonéves) gyakorinak számít az Eszter név, és bármennyire is szeretném csak hangzás alapján azt mondani rá, hogy gyönyörű és komoly név, az ÖSSZES eddig általam megismert Eszter egy infantilis idióta volt, így kissé előítéletes lettem. Azaz ez nem is igaz, mert nem az összes volt ilyen, egyetlen Esztert ismerek, aki viszont magával ragadó, erős személyiség. Kicsit ő is bolond, de nincs benne az az irritáló erőltetettség, ami az összes többi Eszter sajátja. Tízből-tizenötből egy kivétel, mondjuk. :D Ettől a nevet sajnos képtelen vagyok szeretni.
2014. aug. 22. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!