Mit gondoltok erről a kérésről Anyukák?
Anyu mivel egyedül nem tudja fenntartani a lakását, a rezsikkel elmaradt, így azt szeretné, hogy segélyt kapjon. Mivel a nyugdíja 95 e ft, így nem kap. Megkérdezte, hogy mit szólok ahhoz, hogy azt írja a kérelembe, hogy az egyik unokája nála lakik, ő neveli.
Minket kétszer üldözött albérletbe, nem lehet vele kijönni, pokollá tette a napjainkat, míg vele éltünk. Ez egy közös lakás, amin az ő haszonélvezete van, nekem a fele az enyém apukám után örököltem. 30 éve örököltem, eladni nem hajlandó.
Szóval mit szóltok ehhez, hogy ezt akarja beírni? és aláírja, büntetőjogi felelősségében.
Unokáira egyébként nemigen kíváncsi, havonta 1-2x idejön, 1 órára, panaszkodik, alig foglalkozik velük. 10 percre lakik tőlünk.
Amikor elmondtam, hogy szó sem lehet a tervéről, azóta én vagyok a hálátlan, akit felnevelt és így hálálom meg. És amúgy is a fél lakásom is eladósodik-mondta.
95ezer nyugdíjból nem tud kijönni????
Én ebbe nem mennék bele. Élje csak tovább egyedül az életét..ahogy eddig is.
1. családi pótlék ugrana
2. elvi kérdés
csak én nevelem a gyerekeket, soha nem segített és ehhez lenne pofája és még én szégyelljem magamat.
De mit csináljak, ha megteszi és nem is tudok róla?????
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy beírja, ott lakik az unoka, az önkormányzat/állam meg szépen elhiszi. Önkormányzati igazolással kell bizonyítani, hogy kik laknak az adott lakcímen.
Na most ehhez akkor a gyerekedet át kéne íratni anyukádhoz, ti is eleshetnétek juttatásoktól, meg egyébként is.
Ez nem így működik.
Ez egy nyomtatvány, ahol fel kell sorolni, hogy kikkel él egy háztartásban. beírja simán és a végén aláírja.
egyáltalán hogy fordulhat meg ilyen a fejében???
és, ha netán kimennek környezet tanulmányra? gyerekszoba hol van???? gyerek hol van????? nonszesz
de nem térek napirendre fölötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!