A Titanilla névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 23:21
1/13 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akiknek ez a nevük. Soha nem értettem, hogy tudja vki ezt a nevet adni a gyerekének. Nekem nem tetszik.
2/13 anonim válasza:
Bogdányi Titanilla jut eszembe, Lisa Simpson hangja. Nekem kicsit rímel a tarantula szóra.
3/13 anonim válasza:
Nekem egy kis páncélos állatka jut eszembe. Meg túl hosszú, nem tetszik. Mármint a név, nem az állatka.
4/13 anonim válasza:
Nekem tetszik így, hogy Titanilla, viszont nem tudok épkézláb, nekem tetsző becézést elképzelni hozzá (Titi, Nilla borzalmas), így nem adnám a gyerekemnek.
De ha valaki bemutatkozik, hogy Titanillának hívják, biztosan az az első gondolatom, hogy szép neve van. Csak becézni bajos, ahhoz meg túl hosszú, hogy ne becézzük.
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon szép. És a becézései is tök jók Titi, Tita, Nilla. Sokkal jobban tetszik mint egy-két mostanában felkapott név.
6/13 anonim válasza:
A lányom neve ez,nagyon illik hozzá,mindenki azt mondja,Titinek becézzük.Szerintem szép,ritka és különleges.Amikor nevet választottunk ez volt ami mindkettőnknek tetszett.
7/13 anonim válasza:
Nekem és a férjemnek is nagyon tetszik! A becézése, a Titi, Tita is. Én simán adnám a gyerekemnek, de ha lány lesz, akkor már megvan, hogy Panna lesz.
8/13 anonim válasza:
Barátnőm lányát így hívják, én sajnálom a szerencsétlent, nagyon csúnya ez a név.
9/13 A kérdező kommentje:
Engem is így hívnak!:)Kiváncsi voltam ki mit gondol róla:D
2012. márc. 1. 10:51
10/13 anonim válasza:
nekem is van ismerős, de őt Titának becézik, ami szerintem tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!