Én nem vennék kombi ülést. Mindig a súlyának megfelelőt kell venni. Ezt ahhoz hasonlítanám, mintha két számmal nagyobb cipőt vennél, úgy is belenő alapon. A márka egyébként az egyik legjobb.
2012. febr. 17. 22:31
2/6 anonim válasza:
A Römer maga nagyon nagyon jó ülés(az én fiamnak is az van 15-36 kg,isofixes).DE!Az átfogó kategória soha nem lesz olyan biztonságos,mint a korcsoportos kategória.Ez mondjuk logikus is.Ami egy 10 hónaposnak megfelelő,az nem lesz jó,egy 8 évesnek(még akkor sem,ha ilyen jó tesztekkel rendelkező ülésről van szó).
2012. febr. 17. 22:54
3/6 anonim válasza:
Römer üléssel nincs jó tapasztalatom, 9-18 kg-os kategóriát 13 kilósan kinőtte. Széltében szűk, magassága alacsony. Maxi cosi prior xp, ez bevált ebben a kategóriában, tágas, és magas, 4 éves koráig jó lesz.
2012. febr. 17. 23:13
4/6 Disi válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, mi sem vettünk kombi ülést. Mi is gondolkoztunk isofixesen, végül azért nem döntöttünk olyan mellett, mert elég keveset autózunk azt is főleg városban. Persze ettől még nm kerül el a baleset. Mi úgy vettünk ülést, hogy elvittük a babót és belepróbáltuk. Most még tudjuk hogy mekkora :)))
2012. febr. 17. 23:35
5/6 anonim válasza:
Én sem nnék 9-36-os ülést. A márkával nincs baj.
2012. febr. 17. 23:56
6/6 anonim válasza:
Nekünk Britax first class pluss van. MI nagyon szeretjük, valószínűleg nem lesz jó neki olyan sokáig, de amikor vettük a hordozót már nem találtam biztonságosnak, a nagyobb kategóriát meg még nem találtam biztonságosnak. Szóval a lényeg az hogy a te babád hogy illeszkedik bele. Nem számít a súly, az számít milyen magas a baba. Egy rádió műsorban hallottam hozzáértőktől hogy annak ellenére hogy mindenhol azt hallod 9 kg-s gyereket már lehet előre fele ültetni, ez nagyon nem biztonságos, nagyon sok baleset azért végződik tragédiával mert a szülök túl hamar fordítják meg az ülést. 2, 3 éves koráig hátra fele kéne nézni a gyereknek, csak hogy ilyen ülést csak Svédországban lehet kapni. Jó mi?
Bocsi egy kicsit eltértem a tárgytól. Szerintem az ülés nagyon jó, amennyiben a babát kényelmesen tud benne ülni, nem lóg ki a feje és a kocsitokba is jól befér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!