Szoptató anyukák, mit gondoltok erről?
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést.Dettó ugyanez van, csak mi 2 hetesek vagyunk. Tegnap előtt este 4 órán át ettünk 10-től hajnal 2-ig, már kisírtam a szemem annyira kimerült voltam, na persze a cicim is égett már.
Ma este már jobb volt. Azzal bíztatom magam, hogy ez egy átmeneti állapot.
Kitartást neked is.
Amikor én még szoptattam, akkor az első időkben, ha bealudt a cicin evés közben, kicsit megnyomogattam hátul a nyakánál. Ettől elkezdett újra szívni és enni. Ahogy egyre erősödött (hetekben), kevesebbszer aludt el.
Elején volt, hogy 1 órán keresztül evett így, de 6. hétre már 25-30 perc alatt jól lakott és max. 1× aludt be közben.
Tehát én keltegettem, ha bealudt evés közben. Plusz, a hasfájás elkerülés végett félidőben megbüfiztettem, majd visszaraktam.
Egyébként én elég hamar észre vettem rajta, hogy mikor komfortcicizik.
Nálam pl. a komfortcici pont akkor volt, amit te írsz. Úgy állapítottam meg, hogy adtam neki egy cumit és nyugodt volt.
Viszont előfordult, hogy valóban éhes maradt még. Ekkor visszatettem szívott 2-3-t, majd kiköpte a cicit.
Szia!
3 hetesen minden baba többet kér enni. Ez lesz majd 6 hetesen, 3 hónaposan is :)
Növekedési ugrásnak hívják.
Tudom, hogy fárasztó, de engedj neki :)
Ne adj neki vizet!!!! hanem tedd cicire amikor kéri.
Így ő növeli a tej mennyiségét és nem lesz gond majd arra, hogy kevesebb a tej,mint amennyit ő enne!
Tudják a babák, hogy mit kell csinálni :)
3 kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!