Mit gondoltok a Johanna Zsófia párosításról?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg Zsófia Johanna, akkor inkább az első. Gonosz, hülye megjegyzéseket nem kérek, ha nem tetszik elég annyi is, hogy nem. Köszönöm.2012. jan. 18. 14:44
1/11 anonim válasza:
Szia.Szerintem nagyon szep Johanna Zsofia.
2/11 anonim válasza:
Nemcsúnya nevek de szerintem elég lenne az egyik. Nemértem ezt a 2 keresztneves divatot szerintem elég egy.
3/11 anonim válasza:
Mindkét variációban szép, persze a vezetéknévtől is függ. Nekem tetszik.
4/11 anonim válasza:
Szerintem szépek, de én nem adnék két nevet. De ha ragaszkodsz a két névhez, akkor én az egyik helyett rövidebbet választanék, mert így nagyon hosszú.
5/11 anonim válasza:
Inkább Zsófia Johanna. Én se vagyok a két keresztnév híve, nekem is kettő van és volt gondom vele hivatalos papírok intézésénél.Mi csak egyet-egyet adtunk a gyerekeknek.
6/11 ava87 válasza:
Mindkettő szép név, de én nem tennék egymás után két háromszótagú nevet. Én személy szerint az egyiket lecserélném egy rövidebbre.
7/11 anonim válasza:
Én a Zsófiát tenném előre, nekem az jobban tetszik. Meg azt ugye jobban lehet becézni szerintem.
8/11 anonim válasza:
Mindkét név tetszik nekem. Zsófia Johanna jobban hangzik szerintem.
9/11 anonim válasza:
Nekem mindkét név tetszik, egymást sem ütik, jól hangzik, van dallama, de nekem így túl hosszúnak tűnik, ha még egy vezetéknevet is hozzáképzelek.
Kivétel, ha a vezetéknév nagyon rövid, azaz 1 csak 1 szótagból áll (pl. Kiss, Tóth, Pál, Nagy....)
Ha a vezetéknév min. 2 szótagos, vagy még hosszabb, akkor vagy csak a Johannát hagynám meg (az jobban tetszik a 2 közül), vagy pedig egy rövidebb nevet választanék 3. helyre. (a J. helyett)
10/11 anonim válasza:
Mindkét név tetszik, én is szeretném ha kislányom lesz 2. névnek a Johannát adni. És szerintem nálatok is a Zsófia Johanna szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!