Hanna vagy Johanna?
A Hanna most elég divatos név, valóban sok kislányt hívnak így. Szerintem a Johanna kicsit régimódi... Nekem a szent Johanna jut eszembe róla. Engem Annának hívnak, és nagyon szeretem a nevem. Ez nem tetszene? :P
22L
Ez jó, nekem meg a Manna tetszik:)
Egyébként a kettő közül inkább Johanna, nagyon szép név. :)
Ez a vezeték névtől is függ szerintem. Nekem fontos a hangzás egyben...
Azért nem lett Johanna a lányunk, mert egy közeli ismerősünket (aki nem rokon) ugyanúgy hívják vezeték nevestül, pedig nem tucat név... :o)
Végül Julianna lett.
Igazából nem babónak kellene a név, hanem nekem (névváltoztatás miatt), és eközött a két név között vacilálok. A Hanna tetszett meg nagyon, de a tesóm mondta, hogy legyek Johanna, mert úgy nem lenne egyhangú a nevem (mert a vezetéknevemben csak két 'a' van, más magánhangzó nincs), és végülis a Johanna is lehet Hanna, becézéssel. Amúgy az Anna tetszene, de nem igazán tudom magam Anánnak elképzelni. :)
Köszönöm a válaszokat.
Nekem a Hanna tetszik jobban:D
(Zsoka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!